Åben krig mellem 'Forsidefruer': Vi ses i retten!

Der bliver absolut ikke lagt fingre imellem, og nu ser det ud til, at dramaet skal fortsætte i retten.

Selvom 'Forsidefruer' ikke længere kan ses på de danske tv-skærme, så betyder det ikke, at der ikke stadig er godt med drama mellem fruerne - nu udspiller det sig dog på de sociale medier fremfor på tv-skærmene, og TV3 behøver ikke at puste til ilden.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree tilbage på hospitalet: Nu forklarer Janni

Efter en historie i ugebladet SE og HØR langede Janni Ree i går ud efter både ugebladet og sin tidligere kollega Jackie Navarro på sin Instagram. Det sker i et opslag, hvor hun indledningsvis understreger, at det ikke handler om opmærksomhed, men om retfærdighed og at få sandheden frem.

Det viste sig dog hurtigt, at der er to - eller måske tre - sider af alle sager, og Jackie og Janni er langt fra enige. Efter Jannis opslag har Jackie lavet en story, hvor hun skriver:

LÆS OGSÅ: Cecilie Schmeichels træning har båret frugt

- Jeg føler mig såret. Kvinden som prøver at ødelægge mit liv. Og jeg har aldrig gjort hende noget, og nu vil jeg kun udtale om mig selv her. Du skal aldrig nogensinde udtale dig om mig mere. Du har trådt godt og grundigt i spinaten. Jeg er færdig med dit spil. Vil du mig mere, så bliver alt afsløret, og det kommer til at fortælle, hvilket menneske du er. Nu har jeg samlet sammen i noget tid. Jeg er ikke til drama, men din opførsel er udenfor rækkevidde. Vi ses i retten, lyder det fra Jackie henvendt til Janni.

LÆS OGSÅ: Er Amalie Szigethy gravid? Nu svarer hun

Janni: Bring it on!

Hun har ikke ønsket at uddybe overfor Realityportalen / HER&NU, hvad hun mener med, at de ses i retten. Men den trussel tager Janni dog med ophøjet ro.

LÆS OGSÅ: Lotte tilbage hos Amalie og pigerne: Nu er livet komplet

- Jeg er ked af den her krig, der er mellem Jackie og jeg, men man får bare nok på et tidspunkt, fordi at det her er simpelthen så langt ude, for jeg synes lige, hun skal feje for egen dør. Men at nakke andre mennesker og lave et komplot og alle de ting, hun har gået og sagt ude i byen, det er rimelig alvorligt, så Jackie jeg vil bare sige til dig: Jackie, kom bare med din advokat, vi glæder os rigtig meget her, fordi vi står klar, så bring it on!, svarer Janni i en story på Instagram.

Noget tyder altså på, at kampen mellem de to kan ende i en retssal. Tidligere har Janni og Amalie Szigethy været uvenner, så mon ikke Jackie kan søge trøst hos Amalie, som hun har hængt meget ud med den seneste tid.

LÆS OGSÅ: Sy Lee tvunget på singlemarkedet: Drømmer om bryllup og baby

Da Jackie og Amalie dukkede op til Danish Beauty Awards var de ikke sene til at smide Janni under bussen og kalde hende for en stopklods i deres venskab. Se interviewet med dem herunder:

Se Jannis opslag, der satte gang i den nuværende fight herunder:

Og opslaget fra Jackie, hvor hun svarer på Jannis opslag herunder: