Bryder tavsheden efter bruddet: Det var en kamp hver dag

Nu taler Jackie Navarro ud om det smertelige brud for første gang.

For en måned siden smed Jackie Navarro noget af en bombe midt på den røde løber, da hun afslørede, at hun var blevet single.

- Jeg har det okay med det, det er selvfølgelig super svært. Jeg har ikke været single, siden jeg var 21 år gammel, så jeg har det selvfølgelig vildt svært med det. At skulle være mig selv og fire børn, og en mand jeg elsker, som jeg ikke kan være sammen med, lød det fra Jackie, der nu har været single i to måneder.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-stjerne under kniven: Jeg er så ked af det

Nu sætter den tidligere 'Forsidefrue' endelig flere ord på, hvad der gik galt mellem hende og Rasmus Møller, som hun har sin fireårige datter Chloé Valentina med. Det gør hun til Se&Hør.

– Det var bare for meget til sidst. Vi var uenige hele tiden, så derfor var det bare en kamp hver dag. Vi fungerede bare ikke til sidst, fortæller Jackie til mediet.

Hun forklarer videre, at parret i lang tid havde kæmpet for at få forholdet til at fungere. Tilbage i december flyttede hun ud, og dengang fortalte hun, at hele familien fortsat var samlet, men at de havde brug for luftforandring.

Det var ikke helt tilfældet, men dengang var bruddet heller ikke endeligt endnu, for parret gav det et skud mere. Flere skud endda, efter Jackie ellers havde forsøgt at træffe beslutningen, og de to rykkede da også til Spanien for at få tingene til at fungere der, forklarer hun til Se&Hør.

LÆS OGSÅ: Fulde gardere gik amok på Amalienborg

Men kærligheden var ikke stærk nok og praktikken gik ikke op for Jackie, der i så fald skulle pendle til København for at se sine tre andre børn, hun har fra et tidligere forhold.

I stedet valgte Jackie endelig at trække stikket, selvom hun slår fast over for mediet, at hun stadig elsker ham og bruddet giver hende ondt i hjertet.