Jackie åbner op om bruddet: Det var synd for børnene

Parret skændtes konstant, og til sidst måtte Jackie Navarro trække stikket for børnenes skyld.

Det er ved at være nogle måneder siden, at Jackie Navarro kunne afsløre, at hun var blevet single igen efter seks års forhold.

LÆS OGSÅ: Akavet date i ‘Bachelorette’: Nu afslører Joachim hvorfor

Tv-stjernen har tidligere fortalt, at parret i lang tid havde kæmpet for at få forholdet til at fungere og gav det flere skud, indtil der ikke var flere muligheder tilbage i bøssen, og parret måtte indse, at kærligheden ikke var stærk nok.

I ugens afsnit af 'Marcus og Realitypanelet' fortæller Jackie nu om, hvor de første måneder efter det smertelige burd har været.

- Følelsesmæssigt var det hårdt, for jeg kunne ikke lige finde ud af, hvad skal jeg? Skal vi være sammen, eller skal vi ikke være sammen?, forklarer den tidligere 'Forsidefrue'.

Eksparret har sammen den fireårige datter Chloé Valentina, mens Jackie er mor til tre børn fra et tidligere forhold, og de små var også vidne til de voksnes daglige kampe.

- Vi skændtes hele tiden. Vi skændtes konstant jo. Det var så svært. Jeg syntes også, at det var synd for børnene, for de var også nogle gange i nærheden af vores diskussioner. Det synes jeg bare ikke, at børn fortjener overhovedet at skulle være medlyttende til den slags ting.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Ronnie har fundet ny kæreste

Da vært Marcus Eklund spørger, om det var for børnenes skyld, at de valgte at gå fra hinanden, lød svaret fra Jackie uden tøven.

- Ja, i hvert fald for mig. Jeg tænker meget på mine børn.

Som afsnittets anden gæst og Jackies gode ven og reality-stjerne Rasmus Lindbjerg pointerer, så er man nogle gange bedre forældre hver for sig, og det kan Jackie bekræfte.

- Det går rigtig fint. Det sjove er, at når man kun er én forælder, så har børnene meget mere respekt i hjemmet. Hvis du er to, så spiller de fuldstændig imod én, og jeg ved ikke, hvad det er, lyder det med et grin fra Jackie.

Lyt til hele afsnittet af 'Marcus og Realitypanelet' herunder: