Ronnie Borregaard
Ronnie Borregaard

Har fundet ny kæreste

Kærligheden blomstrer på ny for 'Paradise Hotel'-fyren Ronnie Borregaard.

For knap et år siden blev Ronnie Borregaard, der tjekkede ind på 'Paradise Hotel' i både 2009 og 2012, igen single efter et længere forhold og ægteskab med Line Rømer Borregaard, som han har børnene Alberte, Villads og Aura med.

LÆS OGSÅ: Morten og Frederik i chok efter scanning

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jackie Navarro får et chok.

Hans ekskone, Line, er influencer og deler stadig ud af sit liv på Instagram, hvor man blandt andet kan se, at hun har fået en ny kæreste.

LÆS OGSÅ: Smaskforelsket Sussi: Her er min nye kæreste

Ronnie er ikke så meddelsom på de sociale medier, men alligevel har der sneget sig et navn ind med en hængelås på Instagram, hvor der nu står Lucina i Ronnies biografi. Overfor Realityportalen bekræfter Ronnie, at der er en ny kvinde i hans liv.

- Det er helt korrekt, at jeg har fået kæreste på, så romantikken blomstrer da lidt ekstra i mit liv. Det føles virkelig godt, og når man mærker kærligheden på denne måde, er man ikke i tvivl om, at det er det rigtige, fortæller Ronnie og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Derfor kommer der ikke mere 'Forsidefruer'

- At forholdet har fået titel som kærester er nyt, men beslutningen har været undervejs, og vi ønsker at gå fælles i samme retning, så det var et naturligt skridt. Uanset hvor klichéagtigt det end lyder, så ramte vores blikke hinandens i København, og jeg valgte at tage kontakt.

LÆS OGSÅ: Jenna og Albert afslører graviditet

Ifølge Ronnie går alt godt, og børnene har været positive omkring hans nye kæreste Lucina, som arbejder som juridisk konsulent i finansforbundet. Ronnie arbejder nu som regionschef i Coop365, og i 2020 vandt han prisen Årets Retail Award.