Smaskforelsket Sussi: Her er min nye kæreste

Dansktopstjernen er forelsket i 60-årige Steen, som hun har mødt gennem Instagram.

Sussi Nielsen svæver på en lyserød sky. Den 68-årige dansktopstjerne fortæller HER&NU, at hun er hovedkulds forelsket i den otte år yngre Steen Nørholm Hansen, som hun fredag morgen præsenterede for sine fans på Instagram.

LÆS OGSÅ: Inger Støjberg indlagt og opereret akut

- Allerede inden vi mødte hinanden, kunne jeg mærke, at der var kemi. Vi har mødt hinanden gennem Instagram, hvor han skrev til mig. Han spurgte, om jeg ville på en date og sagde, jeg ikke ville fortyde. Jeg tænkte, "Åh nej, endnu en mand der bare vil have sex". Jeg var bare ved at være træt af dem, der bare vil i seng med mig. Sex er dejligt, men der må godt være noget andet også. Noget at snakke om og nyde hinandens selskab. Og det er der med Steen. Det må jeg bare sige, fortæller Sussi begejstret til HER&NU.

Sussi Nielsen og Steen Nørholm Hansen.
Sussi Nielsen og Steen Nørholm Hansen.

De mødte hinanden første gang for to måneder siden og kalder sig nu for kærester.

LÆS OGSÅ: Jenna og Albert afslører graviditet

- Det er sådan set hans skyld, at vi allerede står frem. Vi kan mærke, det bare er helt rigtigt, siger Sussi, der det meste af foråret datede en hemmelighedsfuld fyr, der blot blev omtalt som "Ostemanden".

60-årige Steen Nørholm Hansen er fra Hjørring og kører Flextaxa.
60-årige Steen Nørholm Hansen er fra Hjørring og kører Flextaxa.

- Ostemanden droppede jeg. Vi passede ikke sammen altså. Der var alt for mange ting, vi ikke var fælles om. Han er en sød fyr og alt det der, der var bare meget, vi ikke var helt enige om, slår hun fast.

Steen har allerede mødt en del af Sussis familie og omgangskreds, og nu skal hun snart møde hans familie.

LÆS OGSÅ: ‘Sommerdrømme’-vindere afslører: Vandt mere end et hus

- Jeg har ikke mødt hans familie endnu, men det skal jeg næste søndag. Han har to voksne sønner og en søster, der er så glad for, at han endelig har fundet en sød pige, slutter Sussi med en hjertelig latter.