Sy Lee tvunget på singlemarkedet: Drømmer om bryllup og baby

Reality-stjernen Sy Lee har været nødt til at forlade sin kæreste.

Sy Lee har de seneste fire år været on/off med en fyr, og de seneste to år har han brugt på at mærke efter, om det var det rigtige, og han er kommet til den erkendelse, at han er nødt til at forlade ham.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree tilbage på hospitalet: Nu forklarer Janni

- Jeg er i et hemmeligt forhold, og det piner mig, at jeg ikke kan råbe til hele omverdenen, at det er min mand. Han er en kendt sportsstjerne og har svært ved at stå ved sig selv. Hans nærmeste ved jo godt, vi er sammen, så på den måde har jeg været glad hen ad vejen, fordi jeg blev vist frem til de tætteste, men det bevæger sig ikke fremad, fortæller Sy Lee til Realityportalen og tilføjer:

- Jeg vil gerne giftes og få det store hvide bryllup og have mindst et barn i fremtiden. Tiden flyver fra mig. Jeg vil gerne skabe en familie, og det kan jeg ikke med en, der ikke engang kan stå ved mig. Han lover mig en masse, men der sker ikke så meget. Jeg gav mig selv en deadline for to år siden, og nu må jeg trække stikket, selvom det gør ondt. Jeg kan ikke stoppe med at græde.

Sy Lee er meget i udlandet, og han tror også, at hans store kærlighed skal findes væk fra den danske grænse.

- Jeg vil opsøge kærligheden i udlandet. Nu er jeg i USA hvert år, og jeg skal faktisk derover igen efter min tur her i Asien. Jeg skal være der i to måneder, så måske jeg skal tage Raya (dating app red.) i brug igen. Jeg har mødt en masse dejlige fyre i USA, som vil date mig, men jeg har jo hele tiden været optaget. At bo og arbejde i USA kunne være en start for mig, fortæller Sy Lee.

LÆS OGSÅ: Husker du Rasmus fra 'For lækker til love'? Skal være far for anden gang