Janni reagerer på chokmelding: Vi er to forskellige steder

Karsten Ree er nu trådt tilbage fra arbejdsmarkedet - men hustruen følger ikke trop.

Det kom - selvsagt - ikke bag på Janni Ree, at Finans onsdag morgen kunne berette om, at hendes husbond, Karsten Ree, har valgt at træde af som bestyrelsesformand og overlade ansvaret til sine sønner i familiens milliardkoncern.

LÆS OGSÅ: Efter sejren i 'Først til verdens ende': Det skal pengene gå til

- Jeg har jo vidst det længe. De har jo arbejdet på det generationsskifte i mange år, og nu er tiden til, at det bliver officielt, fortæller Janni til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Karsten Ree: Det er slut

- Sådan er det jo. Alle skal jo pensioneres på et eller andet tidspunkt.

Derfor var det da heller ikke vemodigt for den tidligere forsidefrue, der nu kan se frem til at have sin ægtemand mere hjemme på matriklen på Vedbæklund.

Janni spår dog ikke, at der er nogen fare for, at parret kommer til at sidde lårene af hinanden.

- Heldigvis er han selv aktiv og stadig frisk, så han sidder ikke bare hjemme hele dagen. Han er meget i haven eller roder rundt i garagen, og ellers ses han med venner - og så rejser vi jo meget begge to, både sammen og hver for sig, forklarer hun.

Med en aldersforskel på mere end to årtier, er der noget længere udsigter til, at Janni kan se frem mod at nyde sit otium - men det gør hende bestemt ikke noget.

LÆS OGSÅ: Maria Mainz på ferie med datteren: Endte på hospitalet

- Jeg er jo ikke klar til at pensionere mig - jeg har jo også et liv og arbejde, som jeg gerne vil fortsætte med mange år endnu. Så vi er jo lidt to forskellige steder, fortæller hun og tilføjer:

- Men når det er sagt, så får vi det jo til at fungere. Vi kan stadig forene det, så det nyder vi.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Først til verdens ende'-vindere tog turen to gange