Karsten Ree: Det er slut

Den gæve rigmand har besluttet at overlade ansvaret til sine tre sønner.

Karsten Ree har truffet en stor beslutning.

Rigmanden har nemlig besluttet at træde tilbage som bestyrelsesformand for familiens millardkoncern og stopper derved sin aktive rolle i selvsamme. Det skriver Finans.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: Nyt tv-program med kæresten

I stedet skal sønnerne Christian, Oliver og Wiliam overtage familieforetagendet, hvoraf førstnævnte træder til som bestyrelsesformand.

Derudover er der store strukturelle ændringer i vente for koncernen, hvor en række selskaber blandt andet får nye navne.

LÆS OGSÅ: Maria Mainz på ferie med datteren: Endte på hospitalet

- Jeg synes, tiden er rigtig til at tilpasse vores strukturer. Vores evne til at kommunikere vores strategi og styrker som familiekontor kræver en anden og mere gennemsigtig struktur. Samtidig er det et godt og rigtigt tidspunkt for mig til at træde et skridt tilbage og følge lidt mere med fra sidelinjen, lyder det fra Karsten Ree til Finans.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Måtte gemme sig efter sejren

I august sidste år kunne rigmanden fortælle, at han er ramt af demens, og sygdommen har han og hustruen, Janni Ree, været ganske åbne om i offentligheden.

Da parret i oktober gæstede 'Vild med dans'-studiet, satte Karsten da også flere ord på lidelsen.

LÆS OGSÅ: Elvira om fremtiden: Speltbollemor og gammeldags kernefamilie

- Det lever jeg med. Det, jeg har, hedder 'Vaskulær Demens', og det er en sygdom, der kommer langsomt snigende, og så ved man ikke, hvor hurtigt det accelererer - om det tager ti år eller ét år, før man bliver bims, det ved man ikke, lød det dengang.