Janni tager afstand fra Karsten

Efter Karstens kontroversielle og problematiske udtalelser tager Janni nu afstand fra ham - men hun tager ham også i forsvar.

I sidste uge var Janni og Karsten Ree på den røde løber på en premiere i Folketeatret. Og hvad der egentlig startede som et muntert interview om parrets seneste tur til Afrika, blev hurtigt meget problematisk, da Karsten brugte n-ordet om afrikanere og udtalte, at han “leger med dem” og at han skal “lære dem at arbejde”.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter i designerhus

Interviewet blev delt vidt og bredt af diverse medier, der ligeledes har fået en del kommentarer på, at det heller ikke var i orden at dele Karstens udtalelser. HER&NU var også til stede ved interviewet, men har skåret den kontroversielle del ud. Du kan se starten af interviewet øverst i artiklen.

I et opslag på Instagram tager Janni nu afstand fra Karsten.

- Jeg tager afstand fra Karstens upassende kommentarer om afrikanere, indledte Janni i første omgang opslaget, inden hun senere slettede den sætning.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelorette’-Mette afslører: Det er slut

Men på samme tid tager Janni også Karsten i forsvar.

- Karsten er ikke racist! Han elsker og respekterer afrikanere. Det er derfor, han har så mange forretninger i Kenya, specielt med Masaierne. Og det er derfor, vi så tit er i Afrika, skriver Janni som forsvar og fortsætter:

- Karsten har ofte intet filter, så ind i mellem får han lukket noget upassende ud, som han i virkeligheden ikke mener.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er gravid

På billedet står Janni med sin veninde, der er afrikaner, med intentionen om at vise, at hun ikke er racist.

- Vi holder sammen i tykt og tyndt og har haft de fedeste oplevelser sammen. Og vi vil altid være der for hinanden. Gode veninder er guld værd!, afslutter hun.

Opslaget har fået delte kommentarer. Mange bakker Janni op, men der flyver stadig anklager om, at opslaget i sig selv er småracistisk.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne skal giftes

Du kan selv læse opslaget herunder.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Janni Ree (@janniree_)

LÆS OGSÅ: Ærlige Philip May: Jeg var ligeglad med, om jeg vågnede igen