Janni forklarer: Derfor har Karsten sat huset til salg

Det 527 kvadratmeter store palæ på Vedbæk Strandvej er blevet for stort til parret.

De sidste ti år har Karsten og Janni Ree været bosat i et stort palæ, der ligger placeret lige ud til Øresund i Vedbæk.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino er ikke nervøs: Vil skære igennem

Tiden i 'Strandvejens smukkeste villa' er dog med stor sandsynlighed snart forbi. Den demens-ramte rigmand har nemlig valgt at sætte huset til salg.

LÆS OGSÅ: Andreas Bo afslører særligt krav til Camilla

- Vi tænker meget på fremtiden og på Karsten og på hans sygdom. Vi bliver ældre, og det er et kæmpe hus, som er krævende at holde. Det er en stor mundfuld, fortæller Janni til HER&NU.

Intet hastværk

Janni slår dog fast, at parret ikke er desperate for at sælge.

- Det er ikke fordi, vi skal flytte her og nu. Der er intet hastværk. Vi har bare lagt en føler ud. Vi tænker på fremtiden, men indtil det rigtige tidspunkt opstår, og den rigtige køber kommer, nyder vi at bo i Vedbæk, fortæller Janni og tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-stjerne skal være far

- Karsten har boet i Vedbæk i 70 år, så der er mange følelser og minder involveret i et eventuelt slag, derfor er det også ham, der styrer slaget gang.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Jeg har ADHD og autisme

2900 Happiness

Sidste år købte Karsten en luksuslejlighed i Hellerup til 29 millioner kroner, og planen er, at parret og deres to hunde skal rykke derhen, hvis de finder den rigtige køber.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree giver status på helbredet

- Lejligheden i Hellerup er mindre og meget nemmere at bo i. Derudover har jeg altid drømt om at flytte til Hellerup, da Vedbæk er lidt langt væk, fortæller Janni.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche i trafikuheld: Jeg er rystet

Lejligheden i Hellerup er på 203 kvadratmeter, så selvom den er mindre end halvt så stor som det store palæ, er der stadig rigeligt med plads at boltre sig på.