Janni forklarer snak om utroskab

Nu fortæller 'Forsidefruer'-deltageren, hvorfor det var vigtigt for hende at tage bladet fra munden.

Tidligere på ugen greb Janni Ree til tasterne på Instagram for at mane nogle ondsindede rygter til jorden, som ifølge hende skulle florere.

Ifølge rygterne skulle Janni have en hemmelig lejlighed, have en affære med en kendt journalist og en anden mand også.

Det afviste Janni dog pure og kaldte det ondsindede rygter.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham skal være far igen

Nu fortæller den tidligere "Forsidefrue", hvorfor det var så vigtigt for hende at slå en streg i sandet overfor rygtemagerne.

Det skete torsdag aften, hvor hun var premiere i Dagmar Teatret på første afsnit af tv-serien 'Kald mig far'.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer afslører: Møder baby før planlagt

- Man kan godt sige pyt til rigtig meget, men når det hober sig op, og man hele tiden hører rundt omkring, at der er et komplot i gang, og man skal ned med nakken. Så tænker man hold da op, det lyder voldsomt, fortæller Janni og tilføjer:

- Men jeg har en formodning om, at jeg godt ved, hvem det er, og nogen har også taget kontakt til min inderkreds, og så er det derfor, det hober sig op, og man er nødt til at sige stop. Men jeg har heldigvis rent mel i posen. Vi kørte også forbi vejen i dag, og så sagde jeg til Karsten, at jeg tror, det er der de mener.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen: Jeg skal have en kæmpe ansigtsløftning

Janni forklarer, at selvom hun er vant til, at der florerer rygter om hende og kan tage lidt af hvert, så synes hun alligevel, at det denne gang er gået over grænsen.

LÆS OGSÅ: Er Sarah og Türker gået fra hinanden?

- At jeg ligefrem ligger med en kendt journalist og ydermere har hemmelige lejligheder, og når man så hører ude perifært, at nogen har noget imod mig, så er man nødt til at sige stop, så er det ikke sjovt mere, lyder det fra Janni.

LÆS OGSÅ: Efter to dage på hospitalet: Endte i operation

Se hele interviewet med Janni Ree øverst i artiklen.