Emil har afbrudt rejsen: Skal opereres i Danmark

Emil Midé Erichsen er ramt af sygdom, og derfor har familien måtte afbryde eventyret for nu.

Det sidste stykke tid har Emil Midé Erichsen døjet med slem bihulebetændelse, og det har betydet, at kaptajnen på Havana og familien har måttet afbryde rejsen og vende snuden mod Danmark.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen: Jeg skal have en kæmpe ansigtsløftning

Det skriver den 34-årige sejler på sin Instagram-profil, hvor han deler, at han skal opereres.

- Mine muligheder for at blive behandlet i Caribien slap op, og i samråd med en bihuleekspert og vores forsikring, er det blevet besluttet, at jeg skal opereres herhjemme, for det er ikke længere holdbart at gå rundt og være syg, lyder det i opslaget.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner overskrider Elviras grænse: Langt over stregen

Emil Midé Erichsen har allerede modtaget behandling i Caribien, hvor han var en tur på operationsbordet for at få en gennemskylning af bihulerne.

- De lokale læger har virkelig gjort sig umage, og de var så søde og dygtige, men de kunne simpelthen ikke lave den operation, der åbenbart skulle til for at få det fikset, siger Emil.

"Eksotisk oplevelse"

I samme ombæring forsikrer han, at eventyret blot er på pause, mens han ser opholdet i Danmark som en "ferie" på trods af omstændighederne.

- Jeg synes, det hele er lidt eksotisk, det er lidt ferie i eventyret. Det er i virkeligheden også sådan, vi har besluttet os for at se på det. Vi bliver nødt til at se på det med de positive briller, og det gør vi, siger han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Fejl i ‘Forræder’: Nu forklarer TV 2

- Vi bor hos venner og familie, og der er heldigvis mange, vi har savnet derhjemme. Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, afslutter han.

Du kan se hele opslaget herunder: