Efter total tavshed: Nu giver Emil Midé lyd fra sig

Nu sender familien postkort fra deres store rejse.

De seneste tre måneder har Emil Midé Erichsens Instagram været fuldstændig stillestående - men det har båden Havana ikke.

LÆS OGSÅ: Omkommet DR-kendis ville sejle til Tenerife

Tilbage i juli sejlede Emil med sin kone og to børn ud på deres livs eventyr, og det er tre måneder siden, at de sidst gav status på rejsen, der bød på på udfordringer som både kraftig regn og blæsevejr.

Men nu er der endelig kommet postkort fra den lille familie på Emils Instagram.

- De sidste tre måneder er fløjet, og jeg har ikke nået at lave ét eneste opslag. Jeg kunne nok godt have fundet tiden til det, men den ærlige forklaring er, at jeg ikke har haft lyst, indleder Emil opslaget og fortsætter:

- Vi har brugt tiden og tankerne på at lande som familie i vores nye, sejlende liv, og sociale medier og den verden, der ikke er lige her omkring os, er blevet skubbet i baggrunden.

LÆS OGSÅ: Stefan fra 'Stor mand': Sådan har han det nu

Har revet teltpælene op

Ombord er parrets to små matroser, Hugo på fem og Rumle på to år, og familien ved ikke, hvor de skal hen, eller hvor længe de skal være afsted. Men efter godt fire måneder er de nu nået til det sydlige Spanien.

- Vi er kommet til de kanariske øer, hvor vi for en stund ikke skal tænke på at flytte os. Med den ro, det giver, ikke at være på farten, mærker jeg en stigende lyst til at fortælle om det, vi oplever, og de tanker og følelser, der følger med at rive teltpælene op og ændre vores måde at leve på som familie. Det vender jeg tilbage til, skriver Emil.

Havana har ledt dem forbi Frankrigs vestkyst, Spaniens nordkyst og ned langs Portugal. I opslaget har Emil delt en række stemningsfulde billeder fra blandt andet La Rochelle, Islas Cies, Cascais og Porto Santo, og rejsen har budt på alt fra grottesejlads til fuldmåne.

Det er dog ikke Havanas første tur ude i verden. For ti år siden kunne man følge Emil og broren Tehis på deres tre år lange jordomrejse ombord på Havana i programmet 'Kurs mod fjerne kyster'.

LÆS OGSÅ: Tv-læge afslører: Det er slut

Emil og hustruen Louise, der læser til fysioterapeut, bor til daglig i et kolonihavehus i Sydhavnen i København.

LÆS OGSÅ: Røg på skadestuen: Pilou spiste dronning Ingrids skod

Du kan selv se Emils opslag herunder: