Stefan under optagelserne af 'Stor mand'.
Stefan under optagelserne af "Stor mand".

Stefan fra 'Stor mand': Sådan har han det nu

Efter optagelserne af TV 2-dokumentaren har Stefan Jepsen opnået fantastiske resultater

I aften kan du se eller gense TV 2-dokumentaren 'Stor Mand', som første gang blev vist på TV 2 i marts 2023. Siden begyndelsen, hvor dokumentarens hovedperson Stefan Jepsen vejede 286 kilo, er der sket meget.

LÆS OGSÅ: Kendt fra tv: Ulven Peter viser kæresten frem

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Lily Collins hepper på FCK

Stefan har nemlig tabt intet mindre end 125 kilo med hjælp fra coach Henrik Duer, og motivationen til at fortsætte er der stadig.

Selv da Stefan i begyndelsen af oktober var indlagt med rosen (akut infektion i huden red.) , havde han positivt at sige.

LÆS OGSÅ: Stor mystik: Er Philine blevet gift?

- De behøvede ikke at slå XL-båren ud, da de hentede mig i ambulancen. Jeg har “kun” et armbånd på - tidligere har de sat to armbånd sammen for at nå rundt, fortalte Stefan dengang i et opslag på Instagram.

Der er hele tiden mere og mere, Stefan kan.

- Jeg har boet her i mit lille rækkehuskvarter nu i tre år. Har nu for første gang været oppe ved den store vej. Indtil nu har mine gåture kun været rundt i det lille vænge, jeg bor i. Så endnu en stor oplevelse og kæmpe sejr. Min verden blev igen lidt større. Jeg husker mig selv på, at nok er det hårdt, men smerten er kun midlertidig, stoltheden og glæden varer ved, har Stefan skrevet for blot en uge siden.

LÆS OGSÅ: Røg på skadestuen: Pilou spiste dronning Ingrids skod