Får psykologhjælp efter optagelserne

Deltagerne får stadig hjælp, længe efter kameaerne slukkede.

Der må sige at være fart på 'Bachelorette'-toget med adskillige podcasts, stor mediedækning og tonsvis af følgere på sociale medier, nu hvor anden sæson netop er skudt i gang.

LÆS OGSÅ: Dansk kendis i voldsom ulykke: Brækket kæbe og smadrede tænder

Derfor er det da også en stor mundfuld at stå i orkanens øje for de to kvinder Lissa Paustian og Sofie Martinusen, der er i centrum - både i programmet og alt det løse ved siden af.

Det fortæller de om i ugens afsnit af 'Marcus og Realitypanelet', hvor vært Marcus Eklund spørger ind til, hvordan de mentalt havde forberedt sig på at være med i et program, der bliver set af så mange.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-kvinderne afslører: Så meget betød udseendet

- Jeg tror, det er svært at forberede sig på, når man ikke har prøvet noget lignende før. Vi er i virkelig gode hænder ved TV 2, og vi har rigtig mange, vi kan skrive og ringe til. Der er også en psykolog koblet på til os, og hende kan vi stadig ringe til i tide og utide, forklarer Sofie, der har fået gode råd fra tidligere 'Bachelorette' Mette Sommer til at håndtere, når opmærksomheden somme tider bliver for negativ.

Telefonlinjen er altså åben når som helst, hvis deltagerne har brug for at stille spørgsmål eller tage en snak, og dét har Lissa allerede oplevet.

- Jeg har haft skrevet til hende klokken 23 en fredag aften, og hun svarede tilbage med det samme, forklarer Lissa og uddyber:

- Jeg spurgte om noget, jeg kom i tanke om i forhold til programmet, som gav mig ondt i maven, og så spurgte jeg, om jeg skulle være bekymret over det. Det havde jeg brug for, at hun lige forsikrede mig om var okay, fortæller Lissa, der dog ikke har lyst til at gå i dybden med, hvad det præcis drejede sig om.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Mark i chok: Slut efter 10 uger

Det er ikke kun i den nuværende sæson af datingprogrammet, at muligheden for at gribe knoglen er der. Det var også tilfældet for den første sæson, der blev sendt for et år siden.

Det fortæller Boris Hiort, der den dag i dag stadig har kodet nummeret ind og kan slå på tråden når som helst.

- Hvis jeg kommer i problemer mentalt eller der sker noget, så kan jeg stadig ringe til psykologen, hvis det har noget med programmet at gøre eller er følger deraf, forklarer han i podcasten.

LÆS OGSÅ: Janni Ree jubler: Baby på vej

Lyt til hele podcasten herunder: