'Bachelorette'-kvinderne afslører: Så meget betød udseendet

De to kvinder fortæller, hvad de lagde vægt på, da de mødte bejlerne for første gang.

Første uge af 'Bachelorette' er nu overstået og alle førstehåndsindtryk er givet, mens bejlerne og de to kvinder har haft mulighed for at møde hinanden for første gang.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Mark i chok: Slut efter 10 uger

De første øjekast blev udvekslet, da bejlerne introducerede sig selv på den røde løber i programmet. Det var altså kun kort tid, fyrene havde til at give deres indtryk, og her var det som udgangspunkt deres indslag og deres ydre, kvinderne havde at forholde sig til.

I ugens afsnit af 'Marcus og Realitypanelet' fortæller Lissa Paustian og Sofie Martinusen, hvor meget udseendet så rent faktisk betød for dem.

Selvom de to nyudklækkede bachelorettes var ganske imponerede over bejlerne, så afviser de blankt, da vært Marcus Eklund spørger, om de var tiltrukket af dem alle sammen.

- Man kan jo godt synes, at noget er mega nice eller at en person er mega fed, uden at man nødvendigvis er tiltrukket af dem, forklarer Lissa.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Sofie fik råd af Mette Sommer

Hun køber den heller ikke, da Marcus siger, at udseendet er det første indtryk, man får.

- Det synes jeg altså ikke. Det er også energien og øjenkontakten. Jeg føler nogle gange, at jeg har været tiltrukket af nogle, hvor det ikke har været fysisk tiltrækning, men energien, lyder det fra Lissa.

For Sofie var det fedt at komme skridtet videre fra udseendet, som ellers ofte er det, der afgør potentielle bejleres skæbne på datingapps.

- Jeg var mest en Tinder-pige, inden jeg tog afsted. Jeg syntes, det var overfladisk og kedeligt, og jeg havde svært ved swipe til højre ud fra deres billede, for jeg kendte ikke deres stemme eller personlighed, forklarer Sofie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Bachelorette bejlede til konkurrenten: Fik en hardcore afvisning

- For mig var det fedt at kunne lære en masse personligheder at kende og finde ud af, hvem man viber bedst med. Måske er det en, man synes ser mega godt ud på den røde løber, som man finder ud af ikke er den rigtige personlighedsmæssigt, eller der er en, man har glemt lidt til at starte med, som man så viber med.

LÆS OGSÅ: Er Amalie Szigethy gravid? Nu svarer hun

Lyt til hele afsnittet herunder eller der, hvor du normalt hører dine podcasts.