‘Gift ved første blik’-Mark i chok: Slut efter 10 uger

Netop som Mark Worsten troede, der var kommet ro på, er han blevet tvunget til igen at ændre kurs.

Det har været et år med store omvæltninger for Mark Worsten, og særligt på den private front har der været fart på.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber skal være far

Først blev han skilt fra sin hustru i 'Gift ved første blik', så kyssede han lidt med en anden deltager fra programmet, og så havde han en udefineret relation til Sabrina Sau, der dog endte med en lettere anspændt stemning mellem de to.

Men også når det kommer til arbejdslivet er der blevet rykket rundt. I datingeksperimentet lærte man Mark at kende som kranfører, men det lagde han på hylden for godt to måneder siden, da han fik nyt job, så han endelig kunne lægge rejsetasken bag sig og være mere i sit eget hjem.

Det er dog ikke gået helt som forventet. Det afslører Mark i dag i et opslag på sin Instagram, som han indleder med linjen "det kom som et chok" fra Danseorkestret-sangen.

- For blot 10 uger siden fik jeg et nyt arbejde, som gav mig en hverdag blandt venner og familie, men i tirsdags endte det ud i en opsigelse, skriver han i opslaget.

LÆS OGSÅ: Er Amalie Szigethy gravid? Nu svarer hun

På sin Instagram story slår tv-kendissen dog fast, at han ingen skam ser i at blive fyret, og humøret er trods alt stadig i top. Det er der da også en god grund til.

- Jeg vælger ikke at se det negative i det men positivt på, at efter blot en telefonsamtale havde jeg et nyt job og dermed nok den korteste tid som arbejdsløs, blot syv minutter. Og ja! Jeg er tilbage som kranfører. Jeg er en glad og tilfreds mand, afslutter han sit opslag.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Paradise Hotel' udskudt

Du kan selv læse opslaget herunder: