'Gift ved første blik'-Mark afslører: Det er slut

Nu starter Mark Worsten et nyt kapitel i sit liv.

Da den seneste sæson af 'Gift ved første blik' løb over skærmen tilbage i efteråret, var det kranføreren Mark Worsten, seerne blev bekendte med.

LÆS OGSÅ: 'Marcus og Realitypanelet' flytter til Realityportalen

Og meget er der sket i kranførerens liv det seneste år. Han blev skilt fra sin hustru i programmet, Line Winther Lindtorp, han kyssede lidt med en anden deltager fra programmet, og så havde han en udefineret relation til Sabrina Sau fra 'De dyre piger', der dog endte med en lettere anspændt stemning mellem de to.

At han har skulle lægge sine relationer til de forskellige kvinder på hylden er dog ikke den største omvæltning, der er sket for ham i år. Det er i stedet noget lidt andet, han særligt har måtte komme sig over.

- Der er sket SÅ meget her det seneste år, men havde godt nok ikke troet, jeg skulle ligge kranerne på hylden! Men det er altså sket, og jeg har nu haft min første måned som SPMT operator hos BMS på Lindø, skriver Mark i et opslag på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Helene Frank afslører: Har lavet særlig aftale med produktionen

Som seerne var vidne til i 'Gift ved første blik', så arbejdede Mark meget og var sjældent hjemme i sit hus i Odense, men jobskiftet betyder nu nye boller på suppen.

- Det betyder, at jeg også har lagt hotelværelserne og rejsetasken bag mig og nu kan komme hjem hver eneste dag og nyde mit lille hjem i Odense, skriver han videre.

Og hvad er så en SPMT operator? Det forklarer Mark også til "de nysgerrige" blandt sine godt 3.000 følgere.

- Kort fortalt så står jeg for transport at kæmpe stål rør som vejer mellem 500 og 1600 tons, som i sidste ende bliver fundamenter til havvindmøller, forklarer Mark og afslutter:

- Al begyndelse er svær, men tror på det bliver godt!

LÆS OGSÅ: Niels Ellegaards store sorg: Hustruen alvorligt syg

Du kan selv se opslaget herunder: