'Marcus og Realitypanelet' flytter til Realityportalen

Den populære realitypodcast fortsætter, men fra april vil den have Realityportalen i ryggen.

Gennem de seneste år har lytterne kunnet få deres ultimative realityfix i podcasten 'Marcus og Realitypanelet' på 24syv. Radiostationen lukker dog med udgangen af marts, men det betyder ikke farvel til den ugentlige dosis sladder.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson fortryder: Det brugte hun en halv million kroner på

Fra april kan Realityportalen nemlig byde velkommen til 'Marcus og Realitypanelet', som har valgt at indgå et samarbejde med os, så du hver uge stadig kan være med på en lytter, når vært Marcus Alvarado Eklund står ved styrepinden og sætter gang i sladdermøllen, der leverer vilde afsløringer og saftige hemmeligheder fra realitylands største personligheder.

- Det bliver en helt ny verden, og det bliver meget mere fokuseret på selve programmet. Jeg kommer jo fra en platform på 24syv, hvor der er alt muligt, lige fra politik til reality og porno. Det bliver mega fedt at komme ind et sted, hvor programmet kan udfolde sit potentiale, og det glæder jeg mig helt vildt til at gøre sammen med en masse dygtige mennesker på HER&NU og Realityportalen, fortæller Marcus.

Selvom lokalerne er anderledes, så vil Marcus fortsat få besøg af et panel af realitystjerner, der gang på gang har bevist, at realitystjerner altid er bedre sammen, fordi de ofte i bedste realitystil formår at tale over sig, når det kommer til de andre gæster.

LÆS OGSÅ: Mille Gori afslører nyt tv-program

Men selvom udgangspunktet af det samme, så bliver der nu rum til, at podcasten kan udvikle sig med tiden.

- Der kommer små ændringer af praktiske ting, jeg er ved at kigge på. Og så kommer der i løbet af tiden hos Realityportalen til at blive implementeret nogle nye ting. Det bliver et meget mere levende program, forklarer Marcus.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen i kovending: Derfor viser hun sønnen frem

Også ansvarshavende chefredaktør, Lise Benzon, ser frem til at få et nyt format under realityparaplyen.

- Vi glæder os rigtig meget til, at 'Marcus & Realitypanelet' bliver en del af HER&NU/Realityportalen. Markus Eklund har kreeret en unik podcast, som vil passe perfekt ind i vores univers – og vi ser frem til at tilbyde vores læsere endnu mere god underholdning - både i form af video og podcast, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Mathilde tager stort skridt med kæresten

Første podcast med Realityportalen/HER&NU i ryggen bliver den 26. april.