Teresa taler ud om Teitur

Parret, som har kendt hinanden i over 10 år, er fortid.

I maj sidste år afslørede Teresa Ovenberg, at hun og Teitur Skoubo var gået fra hinanden.

Blot tre måneder senere begyndte en video af parret dog at florere, hvor man kunne se Teitur kysse Teresa på åben gade, hvilket fik flere til at tro, at bruddet var det rene opspind.

LÆS OGSÅ: Realitypar jubler: Vi skal være forældre

Efterfølgende manede færingen dog alle rygter til jorden og gjorde det klart, at de altså - trods videoen - ikke var et par. Og det gør sig stadig gældende, fortæller Teresa i Realityportalens podcast 'Marcus og Realitypanelet'.

- Teitur og jeg er helt ovre. Der er ingen bad vibes eller noget, men den er lukket for good efter næsten 10 år, slår hun fast og tilføjer:

- Jeg vil ikke sige, at det er hårdt, men det er ærgerligt. Jeg har brugt mange år på det. Men det er for det bedste.

Teresa har været i forhold nærmest uafbrudt, siden hun var 13 år gammel, hvorfor tiden nu er inde til, at hun skal være 'rigtigt alene og mærke efter'.

- Jeg synes, at jeg er et rigtigt godt sted nu. Jeg har brugt meget tid på at bearbejde det. Jeg har gået lidt med en skam omkring, at jeg er gået tilbage igen og igen, men jeg fortryder ikke noget, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Kysseri i krogene: Nu forklarer 'Bachelorette'-Sofie

Ifølge 'Ex on the beach'-stjernen var det da også al den historie, hun og Teitur har delt, der gjorde det svært at give endegyldigt slip på den festglade færing.

- Når man går fra hinanden og frem og tilbage, har man en idé om, at man har noget stærk og særligt sammen - man romantiserer det meget. Man bliver også lidt drevet af dramaet, forklarer hun og tilføjer:

- Jeg har altid troet, at Teitur var min helt store kærlighed, men det gør jeg ikke længere.

Hør hele ugens afsnit af 'Marcus og Realitypanelet herunder: