Afslører tv-snyd i DR-hit: Jeg er sur på produktionen

Man skal ikke tro alt, som man ser på tv.

I DRs datingeksperiment 'Vild Kærlighed' skal deltagerne igennem den ultimative IKEA-test, når de to og to selv skal bygge en hel tømmerflåde selv, eller det prøver produktionen i hvert fald at få seerne til at tro.

LÆS OGSÅ: Gravide 'Robinson'-Mie i chok: Blev glemt af jordemoder

Virkeligheden er dog en anden.

Det afslører tre af deltagerne fra den nyeste sæson af datingprogrammet i podcasten 'Marcus og Realitypanelet'.

Foto: DR Presse
Foto: DR Presse

- Vi byggede kun halvdelen af tømmerflåden, fortæller Mathilde og forklarer:

- Der var en firkant med et telt på. Den var bygget på forhånd, men det tog os også 4-5 timer at bygge den anden halvdel uden telt.

LÆS OGSÅ: Kjeldbjerg om nøgenchok: Det var mit ansvar

Under kontrol

Selvom deltagerne kun skulle bygge halvdelen fik de klare instruktioner i, hvordan man bygger en tømmerflåde.

- Vi gik et kursus i, hvordan vi samler den, og derudover stod der nogle ansatte, som rettede på os, hvis vi gjorde noget forkert, forklarer Mathilde.

Skuffede Scott

For deltageren Scott var tømmerflåde-projektet den helt store motivation for at tilmelde sig programmet - men fordi han først kom ind senere i programmet, var han ikke engang med til at samle den ene halvdel.

- Jeg er faktisk lidt sur på produktionen, fordi jeg blev lovet, at jeg kom til at bygge en tømmerflåde, forklarer Scott med et glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: Hemmeligt bryllup: Hjulmand er blevet gift

Lyt til hele afsnittet af 'Marcus og Realitypanelet', hvor Mathilde, Scott og Mie fortæller meget mere om 'Vild kærlighed' og giver gode råd til blandt andre Andreas Odbjerg.

I 'Vild kærlighed' bliver 10 singler matchet, og derefter skal de tilbringe 10 dage, mens de to og to flyder på en tømmerflåde 50 kilometer ned ad en af Sveriges største floder.
I 'Vild kærlighed' bliver 10 singler matchet, og derefter skal de tilbringe 10 dage, mens de to og to flyder på en tømmerflåde 50 kilometer ned ad en af Sveriges største floder.