Indrømmer 'Bachelorette'-snyd

Det er ikke alt, der er, som man ser det på tv.

Noget kunne tyde på, at Lissa Paustian og Sofie Martinussen har haft sit at se til, når de dater på livet løs for rullende kameraer i 'Bachelorette'.

I hvert fald lyder det ofte til, at de selv har slidt og slæbt for at gøre klar og planlægge de mange dates - men sådan ligger landet altså ikke helt. Det er nemlig holdet bag 'Bachelorette', der står for det hele.

LÆS OGSÅ: Lissa efter kys med Jacob: Det vendte 180 grader

Overfor HER&NU/Realityportalen gør Sofie det dog klart, at det ikke er påbudt af produktionen, at kvinderne skal få det til at lyde, som om de selv har planlagt deres dates.

- Overhovedet ikke. Vi må selv bestemme, hvordan vi siger det, forklarer hun og tilføjer:

- Jeg tror nogle gange, at vi tog lidt pis på det og var sådan: "Jeg har stået for det her", fordi vi jo udmærket godt ved, det ikke har noget med os at gøre, og vi overhovedet ikke har stået for noget. Det er også svært, hvordan man lige skal starte sådan date med noget, man ikke har planlagt.

Allerede inden kvinderne rejste mod Sri Lanka satte produktionen gang i planlægningen af de mange dates.

- Vi har jo snakket hjemmefra med en date-tilrettelægger, hvor vi har sagt, hvad vi gerne ville, og hvad der ville være ude af vores comfort-zone, fortæller Sofie.

LÆS OGSÅ: Ikke set i 'Bachelorette': Produktionen måtte ændre planerne

Det er dog alligevel ikke sådan, at kvinderne ved, hvilke dates de kan se frem til under optagelserne. Det får de nemlig først at vide med ganske kort varsel.

- Dernede får vi vores date at vide dagen inden eller to dage før. Jeg ville typisk få at vide efter en roseceremoni: "I morgen skal du på den her date, og i overmorgen er det den her", forklarer Sofie og fortsætter:

- Og så ville jeg vælge, hvem jeg ville have med på de forskellige dates. Så hvis nu, man vidste, der var lagt op til en romantisk date, så kunne man vælge en fyr, hvor man måske havde brug for den romantik.

LÆS OGSÅ: Endnu en 'Bachelor'-baby er på vej