Lissa efter kys med Jacob: Det vendte 180 grader

Jacob viste endelig Lissa den interesse, hun havde ventet på.

I dagens afsnit af 'Bachelorette' er deltagerne til sandhedsmiddag, hvor alle har mulighed for at stille spørgsmål til hinanden.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Ramsay i voldsom ulykke

Her stiller Jacob et spørgsmål om at få Lissa alene i to minutter. De to minutter bliver brugt på at fortælle Lissa, at han kun er interesseret i hende, hvilket kommer bag på Lissa.

- Jeg tænker: "What!!" Han har virkelig ikke givet mig den mindste form for interesse, men så vender det bare 180 grader, og det kommer totalt bag på mig, forklarer Lissa til HER&NU/Realityportalen.

Lissa og Jacob får da heller ikke kun to minutter, men står ifølge Lissa nærmere ti minutter, og her bliver der også tid til et første kys mellem de to.

- Efter hver samtale med Jacob til roseceremoni, så kysser han mig altid på kinden, og det gør han også her, og så kysser jeg også ham på kinden, men det ser man ikke. Jeg kan pludseligt godt mærke, at vi begge to har lyst til at kysse hinanden, og så besluttede jeg mig for at kysse ham, fortæller Lissa og tilføjer:

- Jeg havde spekuleret på, hvordan det ville være at kysse med Jacob, for jeg har været tiltrukket af ham siden rød løber, så det er for mig rart at mærke.

LÆS OGSÅ: Kasper Hjulmand bryder sammen på tv: Det har konsekvenser

Artiklen fortsætter under billedet.

Lissa og Jacob i 'Bachelorette'
Lissa og Jacob i 'Bachelorette'

Ændrer intet

Ifølge Lissa ændrer det dog ikke hendes følelser for Andreas H.

- Jacob kommer dog ikke op på niveau med Andreas H efter kysset. Jeg har på det her tidspunkt udviklet et ret specielt bånd med Andreas H, og derfor kan jeg ikke sammenligne de to med hinanden, men jeg kan rigtig godt lide Jacob.

LÆS OGSÅ: Væk med woke: Det gamle 'Paradise Hotel' vender tilbage

Trods kysset med Jacob vælger Lissa at tage Andreas H med på date efter sandhedsmiddagen.

- Jeg føler jo kun, jeg har været på én date med Andreas. Vi havde kun kort tid sammen, da jeg mødte hans bror og kammerat på Skype, så oppe i mit hoved har jeg kun været på én date med ham, og jeg havde brug for at tale med Andreas, forklarer Lissa.

LÆS OGSÅ: Peter slår fast: Fortryder stadig ikke

Andreas H i 'Bachelorette'
Andreas H i 'Bachelorette'