Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

SE BILLEDERNE: Ramsay i voldsom ulykke

En cykelulykke havde nær taget livet af Gordon Ramsay i sidste uge.

Tv-kokken Gordon Ramsay er en aktiv cykelrytter og triatlet, når han ikke laver mad eller dirigerer kokke rundt på tv. Men i sidste uge gik det helt galt for Ramsay. Det fortæller han i et opslag på Instagram, hvor han deler voldsomme billeder.

LÆS OGSÅ: Kasper Hjulmand bryder sammen på tv: Det har konsekvenser

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor 'Bachelorette'-fyrene snakker om Mette Sommer.

Her fortæller den ellers så fattede tv-kok med rystende hånd og en alvorlig mine, at cykelhjelmen reddede hans liv.

- I denne uge havde jeg en virkelig slem ulykke, og det rystede mig. Jeg er helt ærlig heldig at være i live. I SKAL bære hjelm. Jeg er ligeglad med, hvor kort en tur det er, og at hjelme koster penge, de er vigtige - også med børnene, selv på korte ture skal de bære hjelm. Jeg kan ikke fortælle jer, hvor vigtigt det er at have hjelm på, lyder budskabet fra Gordon Ramsay, som i teksten tilføjer:

LÆS OGSÅ: Efter indlæggelse: Thomas Evers Poulsen giver status

- Jeg har det okay og brækkede ingen knogler eller fik større skader, men jeg er lidt forslået og ligner en lilla kartoffel. Jeg er taknemmelig for alle læger, sygeplejersker og personale på Lawerence + Memorial Hospital i New London, som passede på mig og tjekkede mig ud, men mest taknemmelig for min hjelm, der reddede mit liv.

LÆS OGSÅ: Thomas Delaney: Her er hans kone

Lidt forslået viser sig dog at være noget af en underdrivelse, idet Ramsay viser sine skader frem på maven og siden, hvor han er helt lilla.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Trier-tvillingerne viser kæresterne frem

Se de voldsomme skader herunder, hvor man også kan se den smadrede cykelhjelm.