Ikke set i 'Bachelorette': Produktionen måtte ændre planerne

Jacob Bloch Johansen havde en snedig plan, men den var slet ikke så hemmelig, som man skulle tro.

Jacob Bloch Johansen brugte dagens sandhedsmiddag i 'Bachelorette' til at få alenetid med Lissa, da han havde et spørgsmål, der var længere, end hvad der kunne stå på et papir.

LÆS OGSÅ: Tobias Dybvad er blevet far igen

Jacobs plan kom bag på både Lissa, Sofie og de andre mænd, men alle fra produktionen kendte til spørgsmålet, og Jacob havde fået lov.

- Det var noget, jeg selv fandt på, men jeg spurgte produktionen, om det kunne lade sig gøre. Det er jo sådan med formatet, at hvis ingen står klar med kameraet, så kan de ikke nødvendigvis gøre det. Så det er noget, man bliver nødt til at sige, fortæller Jacob til HER&NU/Realityportalen.

Produktionen var heldigvis med på planen, som Jacob havde store forventninger til, men han havde ikke regnet med udfaldet.

- Jeg havde håbet på en form for forsoning. Jeg havde på fornemmelsen, at hun var lidt utilfreds med min beslutning (om at tage imod rose fra begge kvinder red.), og jeg havde behov for at sige, at selvom jeg havde sagt ja til to roser, så betød det ikke, at de vægtede det samme, fortæller Jacob og tilføjer:

- Det var helt kanon, at vi endte med at kysse. Det havde jeg ikke forventet. Nu havde der jo været snak om, at man ikke skulle kysse til mingling eller fælles arrangementer, så jeg havde ærligt ikke regnet med det. Men jeg blev sindssygt glad for, hun reagerede på den måde.

LÆS OGSÅ: Annette Heick med efterlysning: Hjælp!

Se, hvordan det går Lissa og Jacobs relation, hver tirsdag, onsdag og torsdag i 'Bachelorette' på TV 2 Echo og TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer' er fortid: Tina Lund afslører nyt tv-tilbud