'Forsidefruer' er fortid: Tina Lund afslører nyt tv-tilbud

Tina Lund længes efter at optage 'Forsidefruer', men heldigvis har hun allerede fået et nyt tv-tilbud.

Springrytteren Tina Lund savner at have et tv-hold med sig rundt, når hun er ude. En åben strid på de sociale medier mellem Jackie Navarro og Janni Ree har flyttet dramaerne i "Forsidefruer" fra tv til virkeligheden.

LÆS OGSÅ: Kasper Hjulmand bryder sammen på tv: Det har konsekvenser

- Det var jo meningen, at vi skulle have lavet ”Forsidefruer” igen, men det blev aflyst i sidste øjeblik. Det er ærgerligt, for det var meget sjovt at lave. Jeg savner at lave tv. Det med lige at komme ud og få de fine kjoler på og være sammen med pigerne. Mit arbejde med hestene er jo meget alvorlig og er mest med mænd, meget seriøst og med mange penge. ”Forsidefruerne” var jo sjovt og lidt fjollet. Og hyggeligt.

- Vi havde jo mange rejser sammen, og det savner jeg nu. Jeg savner pigerne rigtigt meget på hver deres måde, selvfølgelig mest Gunnvør, som jeg også ser privat. Og tager de det op igen, så bliver det med en anden gruppe, for der er nogle af dem, som ikke vil arbejde sammen mere, fortæller Tina Lund, 43, som ikke er helt ude af spotlyset.

- Jeg har fået et andet tv-tilbud, som bliver endeligt besluttet efter sommeren, så jeg ved endnu ikke om, det bliver til noget. Det er med en anden kendt sportsmand.