Tina Lund ramt af to ulykker

Tina Lund kæmper for tiden for at komme helt tilbage til sin gode form igen.

Den 41-årige springrytter og babe fra 'Forsidefruer' har været meget uheldig de seneste måneder, hvor hun er endt i flere ulykker, som har ramt hende så hårdt, at hun stadig kæmper for at komme til kræfter. Det har blandt andet ført til en hjernerystelse og har gjort, at hun i dag ikke kan være aktiv på det niveau, hun var vant til og har det bedst med.

LÆS OGSÅ: Ærlige Anna: Bruddet har fået konsekvenser for Mio

Artiklen fortsættes under videoen med Amalie og Jackie, der fortæller om 'Forsidefruer'...

- Jeg har haft to styrt inden for seks måneder. Begge med slag i hovedet. Jeg kan stadig ikke overskue for meget, desværre. Jeg kan ride lidt, men ellers skal jeg helst tage det med ro, fortæller Tina Lund til HER&NU.

At hun nu har været begrænset i at være fysisk aktiv i en længere periode, begynder at være hårdt.

- Efter min ulykke har jeg ikke kunnet løbe eller træne på samme måde, som jeg næsten altid har gjort. Savner at være i form. Ikke rart, når man ikke har det godt i egen krop. Pt må jeg ikke løbe, og det er hårdt for mig. Jeg er begyndt at gå lidt i stedet for de dage, jeg kan. Kan også mærke, at jeg ikke underviser pt, da jeg normalt går 5-7 km om dagen, når jeg underviser, fortæller 'Forsidefruer'-stjernen i et ærligt opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Cille og Christie: Hun har blokeret mig

Hun forsøger at holde både mod og tålmodighed oppe.

- Håber, jeg snart kan være 100 procent klar igen. Savner at føle mig godt tilpas i egen krop. Kæmper mig tilbage. Men en hjernerystelse kræver tålmodighed. Jeg har gode dage, men stadig en del dårlige dage. Hvor der er vilje, er der vej, skriver hun.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-deltager i tvivl efter kønsskifte: Skal jeg opereres?

Udover de to styrt, så var hun også i august 2021 udsat for et slemt styrt.

- Min unge hest, som altid gør sit bedste, misforstod afstanden til springet og sprang ind i springet i stedet for over. Alle ryttere falder af engang imellem. Det er dog meget længe siden, det er sket for mig. Jeg er utrolig taknemmelig over, at der ikke skete mere med min hest og mig. Dyrlægen tjekker hende igen i dag for at være sikker på, at hun er ok. Jeg er godt øm i mit hoved og krop i dag, lød status fra Tina dagen efter styrtet.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-fyr efter programmet: Endte i voldelig situation

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Tina Lund (@tinalund)