Janni Ree mindes drama i 'Forsidefruer': Produktionen græd

Janni Ree husker tilbage på dramaet i 'Forsidefruer', som ikke afholder hende fra at vende tilbage i programmet endnu engang.

I starten af oktober løftede tv-personligheden Janni Ree sløret for, at hun var i dialog med TV3 om en ny sæson af 'Forsidefruer', men det vides endnu ikke, hvornår seersuccesen vender tilbage på skærmen.

LÆS OGSÅ: Efter total tavshed: Nu giver Emil Midé lyd fra sig

De tidligere sæsoner bød på en god portion drama og interne intriger deltagerne imellem, som seerne i høj grad blev indviet i.

Der var dog også en helt masse drama i kulissen, og i podcasten 'Marcus og Realitypanelet' husker Janni tilbage på, hvor højt i bølgerne i virkeligheden gik.

LÆS OGSÅ: Anne Plejdrup åbner op om hård periode: Kæresten har været en stor støtte

- En glamping-tur, der skulle vare to dage, varede fire timer, for så var vi allerede uvenner, så måtte vi lukke ned for alle optagelser, tage hjem og produktionen græd, lyder det fra Janni Ree i podcasten, der tilføjer, at hun ikke savner drama.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Lea tvunget til at flytte

- Men der skal jo være lidt drama, når man laver tv, sådan er det jo - i hvert fald når man laver Forsidefruer.

Dramaet, som Janni Ree henviser til, er fra sæsonen, der rullede over skærmen tilbage i 2018.

Dengang udtalte TV3 til Realityportalen, at det langt fra var hverdagskost, at produktionen begyndte at græde under optagelserne på 'Forsidefruer'.

- Vi har fuld tiltro til, at Blu, som producerer 'Forsidefruer' til os, håndterer og løser skænderier på en ansvarlig måde - både i forhold til de medvirkende og produktionsholdet bag, lød svaret dengang fra TV3.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-stjerne åbner ny forretning: Hyldest til afdød bror

Det var ægte

Selvom den 53-årige reality-stjerne er helt klar på endnu en omgang 'Forsidefruer' - med alt hvad det indebærer, så har det også været dejligt med en pause.

LÆS OGSÅ: Marianne Eihilt jubler: Jeg skal giftes

- Men jeg er klar til noget mere, og man kan også lave det på en anden måde, så der ikke er alt det her kæmpe drama. Men det var jo også ægte meget af det, siger hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Stor 'Paradise Hotel'-forvirring: Nu forklarer Viaplay

- For det var jo værre bagom, end det var foran kameraerne. Der var vi jo allerede oppe at køre eller oppe at skændes, inden vi lavede optagelserne. Men altså, nu har man fået det på afstand, og man tænker "herre gud", vi klarer det igen, siger hun.