'Paradise'-Lea tvunget til at flytte

Lea Othmar er tvunget til at flytte fra sin yndlingsby.

Lea Othmar, der er kendt fra blandt andet 'Paradise Hotel', er blevet tvunget til at flytte fra sin og kæresten Samis lejlighed på Frederiksberg.

LÆS OGSÅ: Stefan fra 'Stor mand': Sådan har han det nu

Det gør ondt, da Frederiksberg er Leas barndomsby og særligt ejendommen har hun et nært forhold til.

- Siden jeg var lille, har jeg boet i samme forening, som vi bor i nu, jeg har så bare fået min egen lejligheden, fortæller Lea til Realityportalen.

Grunden til, at Lea og Sami er tvunget til at flytte, skyldes deres lille hund, Kimchi.

- Vi må ikke have hund her, hvor vi bor ved Frederiksberg have, desværre. Vi har derfor fundet en helt ny lejlighed på Vestamager. Derfor rykker vi videre nu til Vestamager, hvilket er noget helt nyt for os. Men det er lige ved metroen, og der er så lækkert. Vi skal bo ved 8-tallet, fortæller Lea fortsat.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Lily Collins hepper på FCK

Selvom det ikke er Frederiksberg, så er Lea sikker på, det nok skal blive fint. Men hun ved også, hvad der lige kan sætte prikken over i'et.

- Sami skal købe mig en Chanel taske, griner Lea, der håber, hun kan lokke den dyre taske ud af kæresten, der også er kendt fra 'Paradise Hotel'.

- Jeg håber, en artiklen kan presse ham lidt, slutter Lea og fortæller, at der ikke er noget nyt i forholdet. Hende og Sami har det fortsat godt.

LÆS OGSÅ: Stor mystik: Er Philine blevet gift?

Sami og Lea sætter for tiden parforholdet på prøve i 'Singletown'. (Foto: Anthon Unger)
Sami og Lea sætter for tiden parforholdet på prøve i 'Singletown'. (Foto: Anthon Unger)