Stor 'Paradise Hotel'-forvirring: Nu forklarer Viaplay

Har du også undret dig over, hvor ændringerne fra 'Paradise' til 'Paradise Hotel' skal findes? Få svaret her.

Det er vist de færreste, der efterhånden er i tvivl om, at 'Paradise Hotel' har lavet et regulært comeback.

Mens pendanten 'Paradise' fik høvl for at være kedeligt tv, er der igen drama i sendefladen, efter 'Hotel' nu er tilbage i programtitlen igen. Derudover kan det dog være svært at få øje på ændringerne tilbage til 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-stjerne alvorligt syg

Ændringerne, man i sin tid lavede, da konceptet blev skiftet, bød blandt andet på, at dobbeltsengene blev udskiftet med to senge, så deltagerne ikke er tvunget til at sove sammen. Det er der dog ikke ændret på i den aktuelle sæson. Der blev også indført stole i stedet for parceremonier, det er der heller ikke ændret på.

LÆS OGSÅ: Vender hun tilbage i 'Forsidefruer'?

Samtidigt blev det dengang tilladt at medvirke i programmet, selvom man havde en kæreste derhjemme. Hvorvidt den regel stadig gælder er dog uvist. Men gengangerne Anne Plejdrup og Nikolaj Hvidman, der fandt sammen da de begge deltog i 'Paradise Hotel' i 2021, begge tjekket ind i den aktuelle sæson.

Det er altså svært at fastslå, hvilke ting, der er ændret ved skiftet til 'Paradise Hotel', udover at seerne bliver lovet drama i lange baner - og fra Viaplays programdirektør, Kenneth Kristensen, er svaret da heller ikke just konkret.

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller afslører terminsdato

- Vi forsøger hele tiden at udvikle på 'Paradise Hotel', og formatet har været i konstant udvikling, siden den første sæson tilbage i 2005, fortæller han til Realityportalen og tilføjer:

- Vi har derfor ikke en liste over, hvilke forskelle og ligheder der er på 'Paradise' og 'Paradise Hotel' – og ej heller en liste over, hvordan reglerne adskiller sig fra hinanden.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Baris afslører kønnet

Ifølge Kenneth Kristiansen har man fra Viaplays side haft ét formål for øje: At lave det bedst mulige program.

- De redaktionelle beslutninger om, hvordan vi kom i mål med dét, er noget, vi diskuterer internt samt med produktionen bag 'Paradise Hotel', fortæller han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Røg på skadestuen: Pilou spiste dronning Ingrids skod

- Rikke (Gøransson, red.) er tilbage - og vi har et fantastisk cast af gamle kendinge og nye stjerneskud, der allesammen er garanter for alt dét, vi kender og elsker ved 'Paradise Hotel': Det eksplosive drama, svigt, chok, manipulation, taktik, venskab, fjendskab og kærlighed.