Reality Awards 2022 Nynne Larsen
Reality Awards 2022 Nynne Larsen

Nynne Larsen taler ud om voldeligt forhold

Nu tager Nynne Larsen bladet fra munden og fortæller alt om forholdet.

For 3,5 år siden mødte Nynne Larsen og Robert Hansen hinanden for første gang. Siden kom forholdet på alles læber, da Nynne lagde et billede op på Instagram af sit forslåede ansigt og én gang for alle sluttede forholdet.

LÆS OGSÅ: Bryder tavsheden: Sådan skal Robert Hansen afsone

Herefter startede der en lang offentlig kamp og efterfølgende retssag. Det sidste punktum blev sat i august, hvor Robert fik en dom for vold og blev idømt fire måneders ubetinget fængsel. Dem afsoner han netop nu med fodlænke i sin lejlighed på Frederiksberg.

LÆS OGSÅ: Fester før fængslet: Robert Hansen på AiaSound

Nu tager Nynne så for alvor bladet fra munden og fortæller sin historie. Det sker i podcasten 'Søstre' på Podimo. Her tager hun lytterne med på en rejse i forholdet fra start til slut. Nynne lægger ikke fingre imellem og beskriver forholdet som at leve i et fængsel.

LÆS OGSÅ: Christiane: Sådan er mit forhold til L.O.C.

Efter Nynne og Robert mødte hinanden, gik det stærkt. De flyttede sammen efter nogle måneder, men allerede kort efter udviklede forholdet sig til at være voldeligt, og tilsviningerne blev en del af hverdagen ifølge Nynne.

Når hun alligevel ikke gik fra ham, så var det fordi, hun var bange for at tabe ansigt.

- Der var et eller andet form for tabu forbundet med det for mig, for på det tidspunkt har Robert været rigtig meget i pressen omkring mange nye kærester, og jeg ville bare ikke være endnu en. Jeg tror, det var mine egne mindreværdskomplekser, der kom til udtryk der. Så jeg holdt bare ud og håbede på det bedre - også fordi jeg elskede ham, fortæller Nynne ærligt og tilføjer:

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget tog Geggo på under Smukfest

- Vores forhold begyndte at blive voldeligt allerede i november 2020, hvor jeg havde kun boet der i en måneds tid.

Robert blev mit drug

Nynne indrømmer, at hun havde udviklede en form for seperationsangst, og hun blev hurtigt afhængig af Robert og forholdet, selvom det var voldsomt.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afslører: Ramt økonomisk

- Robert blev hundrede procent mit drug. Han var den eneste, der kunne få mig fuldstændig ned og knække mig mentalt, men han var også den eneste, der kunne gøre det godt igen. Så man levede bare i en emotionel rollercoaster. Han gjorde sig selv til mit drug, og jeg tillod ham at blive det, lyder det fra Nynne.

Derfor meldte hun Robert

Hun fortæller også om bruddet, og hvordan hun endte med at anmelde Robert, selvom det egentlig ikke var hendes plan til at starte med.

LÆS OGSÅ: Nynne om vold: Jeg følte mig som en boksebold

- Jeg går fra Robert i august 2021 og er egentlig ret fast besluttet på, at jeg ikke vil melde ham. Men jeg får det værre og værre mentalt. Jeg bliver udredt og får konstateret PTSD. Jeg bøvler stadig med det i dag. Og jeg prøver at spørge mig selv, hvad der skal til for at få det bedre, fortæller Nynne og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Robert Hansen joker med vold: "Er der sket noget med hende?"

- Og jo mere jeg tænker over det, desto sværere bliver det for mig at affinde mig med, at en mand der har behandlet mig så dårligt bare kan gå rundt og lade som ingenting. Jeg havde svært ved at acceptere den der ikke-eksisterende anger af egen adfærd eller ikke-eksisterende selvindsigt.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen dømt skyldig: Her er dommen

Hun understreger, at når han ikke angrede eller havde lært noget, så kunne hun ikke lade være med at melde ham til sidst. Han begyndte også at kontakte hende igen, og den chikane kunne hun ikke leve med, for den viste hende, at han ikke havde lært noget.

Man kan høre hele afsnittet af 'Søstre' med Nynne på Podimo.