Robert Hansen dømt skyldig: Her er dommen

Efter to dages retssag er der nu faldet dom over Robert Hansen.

Efter to dage i retten på Frederiksberg faldt der i dag dom i sagen, hvor Robert Hansen var tiltalt for to tilfælde af henholdsvis grov og simpel vold mod sin ekskæreste Nynne Larsen.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen joker med vold: "Er der sket noget med hende?"

Sagen startede tirsdag, hvor der først var kaos i retten, og dommeren endte med at afvise det ene af de tre forhold, Robert Hansen egentlig var tiltalt for, da det var foregået i Spanien og var afsluttet af det spanske politi. Dermed skulle retssagen kun dreje sig om de andre to forhold.

LÆS OGSÅ: Nynne om vold: Jeg følte mig som en boksebold

Herefter skulle Robert Hansen vidne som den første, og efter ham kom Nynne Larsen i vidneskranken. Dagen sluttede af med korte vidneudsagn fra Nynne Larsens veninde og Robert Hansens underbo.

I dag har anklager og forsvarer holdt deres afsluttende procedurer,hvorefter dommeren og de to domsmænd voterede. Klokken 12.20 faldt der så dom i sagen, efter dommeren og de to domsmænd havde voteret i 35 minutter.

LÆS OGSÅ: CHOK i retten: Kan ikke dømmes for vold mod Nynne

- Tiltalte er fundet skydlig i forhold et ved at have slået Nynne mindst tre gange i hovedet, og han er også fundet skyldig i forhold to. Han idømmes fængsel i fire måneder ud fra forholdenes karakter, men også ud fra de begrænsede skader, der er tildelt Nynne, samt at det er noget tid siden, forholdene er begået, lød det fra dommeren.

Dommen er ubetinget, og det betyder altså, at Robert Hansen skal i fængsel. Efter at have konfereret kortvarigt sagde Robert Hansens forsvarsadvokat, at de udbad sig betænkningstid og ville se på beviserne i forhold til, om de skulle anke sagen. Det har de nu 14 dage til at beslutte.

I retten fortalte Robert Hansen, at sagen allerede har haft stor konsekvenser for ham, idet han har mistet sit arbejde som ambassadør for Hjerteforeningen, og han har ikke haft nogle skuespillerjobs eller andre jobs, siden Nynne postede billederne af sit forslåede ansigt på Instagram for halvandet år siden.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afslører: Det lever jeg af nu

Derfor er Robert Hansen sygemeldt og lever nu af sygedagpenge. Men han fortalte også, at han drømte om at leve af at skrive bøger, holde foredrag og at være skuespiller igen. Den drøm må dog vente lidt endnu, for først skal Robert altså tilbringe fire måneder i fængsel.