Nynne om Robert: Blev kørt ned psykisk og fysisk

Nynne var tydeligt berørt, da hun vidnede mod Robert i Retten på Frederiksberg i dag.

Det var en tydeligt berørt Nynne Larsen, der i dag indtog vidneskranken for at fortælle sin version af, hvad der skete i henholdsvis november 2020 og marts 2021, hvor hun har anklaget ekskæresten Robert Hansen for vold.

LÆS OGSÅ: Robert i retten: Nynne var jaloux på min søn

- Jeg synes, det er hårdt. Det var aldrig meningen, at jeg skulle ende i retten mod et andet menneske, men ret skal være ret, lød det fra en grådkvalt Nynne, mens Robert kiggede nysgerrigt på hende på tværs af retssalen.

Nynne havde sine to veninder med i retten, da hun skulle vidne, men hendes nuværende kæreste, Alexander Bjørklund, var ikke at se.

LÆS OGSÅ: CHOK i retten: Kan ikke dømmes for vold mod Nynne

Det blev hverdag

Nynne og Robert er meget uenige i, hvordan episoderne har udfoldet sig, men én ting er de enige om: de havde nogle heftige skænderier.

- Det startede godt. Jeg var stormende forelsket i Robert, og jeg troede, at jeg skulle være sammen med Robert altid. Det startede med, at han var sympatisk og sjov, til jeg blev kørt helt ned både fysisk og psykisk, fortalte Nynne og fortsatte:

- Vi kunne skændes ligesom alle andre par, og kunne råbe og sådan noget. Jeg er blevet kaldt alt fra lorteluder til realitykælling, som ingen ville tro på. Jeg har responderet, men det, der kom ud af det, det kan ikke måle sig. Jeg er blevet spyttet på, kastet rundt med, fået taget kvælertag, men det bliver hverdag på en eller anden måde, og det eskalerer gradvist, forklarede Nynne, der slog fast, at hun ikke har været fysisk over for Robert.

LÆS OGSÅ: TV3 afslører vild jubilæumssæson

Har fået panikangst

Ifølge Robert var Nynne meget kontrollerende i forholdet, men det er ikke Nynnes oplevelse.

- Jeg synes ikke, jeg har været kontrollerende, jeg har været bange. Og det har måske affødt, at jeg har ageret kontrollerende. Han tog ofte ud og sagde, han skulle til et møde, men så var han væk i flere dage, hvor jeg bare var i lejligheden, hvor han bare festede. Han blev også så voldsom, når han festede. Hvis han tog telefonen, så svinede han mig til, forklarede hun.

Nynne er nu i et forhold med realitydeltageren Alexander Bjørklund, og hun er stadig påvirket af tiden sammen med Robert.

- Jeg har udviklet den vildeste panikangst, og jeg er bange for, at min kæreste ikke kommer hjem. Så det sidder i mig.

Nynne: Han kyssede med en anden

I retten blev Nynne også spurgt, om hun var jaloux anlagt i forholdet.

- Jeg var usikker, fordi jeg oplevede, at jeg ikke kunne stole på ham. Jeg oplevede, at Robert har kysset en anden kvinde foran mig, forklarede Nynne, hvorefter Robert begyndte at grine under vidneudsagnet.

- Jeg var usikker på, om han var sammen med andre, når han forsvandt på de her drukture, fordi han ikke kom hjem og sov om natten.