Kryptiske Silas: Tilbage i 'Vild med dans'?

Silas Holst åbner op for, om han vil takke ja til en plads ved dommerpodiet, hvis han bliver spurgt.

Til efteråret løber endnu en sæson af 'Vild med dans' af stablen. Formatet bliver dog ikke helt som det plejer, da der kommer til at være flere ændringer i den 20. sæson af det populære danseprogram.

LÆS OGSÅ: Bubbers store sorg: Børnene vender ham ryggen

Èn af ændringerne er, at TV 2 vil invitere en række gæstedommere til at sidde ved dommerbordet, som erstatning for Jens Werner, der stopper som fast dommer.

Her vil mange måske finde det oplagt, at danser og skuespiller Silas Holst, der tidligere har været en fast del af 'Vild med dans'-truppen, finder vej til dommerbordet. Det skal man dog umiddelbart ikke gøre sig nogle forhåbninger om.

- De har ikke spurgt, og det tænker jeg ikke, de gør, siger Silas Holst til HER&NU/Realityportalen.

Man skal aldrig sige aldrig

Silas Holst er dog noget vævende i sit svar til, om han ville svare ja, hvis TV 2 tilbød ham en plads som gæstedommer i ét af de kommende programmer.

- Det ved jeg faktisk ikke, om jeg ville. Jeg kan godt lide programmet, men nu er jeg jo også stoppet. Man skal aldrig sige aldrig, det kan godt være. Umiddelbart tror jeg det ikke, men det kan godt være, at hvis de ringede og spurgte mig, at jeg så tænkte noget andet, siger Silas Holst og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Alex Høgh fortæller: Sådan er det at offentliggøre sit forhold

- Nu er jeg jo ude af det format, og jeg har lukket den bog og åbnet nogle andre bøger. Så falder det også sammen med, at jeg spiller 'Moulin Rouge' hver fredag, så jeg tror automatisk, det ville blive et nej, fordi jeg spiller forestillinger, siger han.

'Vild med dans' har sæsonpremiere fredag d. 22. september på TV 2 og TV 2 Play.