WHAT: Store ændringer i 'Vild med dans'

Det bliver ikke helt, som det plejer, når 'Vild med dans' ruller over skærmen i efteråret.

Når 'Vild med dans' fredag den 22. september vender tilbage med sin 20. sæson, er der flere store ændringer.

Udover, at det velgørende 'Knæk Cancer'-show er droppet, skal underholdningsprogrammet også sige farvel til Jens Werner, der har været med siden starten i 2005.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Vild med dans'-legende stopper

I stedet for at finde en ny dommer fra denne sæson, vil TV2 i stedet invitere en bred vifte af gæstedommere til at sidde i hans stol ved siden af Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Sonny Fredie Pedersen og Marianne Eihilt.

Ifølge TV2 vil gæstedommerne være store 'Vild med dans‘-personligheder, som alle har haft stor betydning for programmet igennem årene.

- I anledningen af jubilæumsåret i år har vi en række nye tiltag – også ved dommerbordet. Vi har aftalt med Jens Werner, at han i år medvirker som dommer i udvalgte programmer, som både passer ind i årets nye jubilæumstiltag og med Jens’ ønsker for sin sidste sæson af ’Vild med dans’, siger TV2-redaktør Thomas Richardt Strøbech og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Crone og Tantholdt deler detaljer: Sådan bliver brylluppet

- Jens har været konsulent og dommer på ’Vild med dans’ siden begyndelsen i 2005 og har haft en kæmpestor betydning for programmet. Vi er meget taknemmelige for, at Jens har været med ombord i alle disse år – det skal han have en stor tak for, og vi glæder os over, at Jens igen i år vil sidde med ved dommerbordet i nogle af de afgørende programmer.

I modsætning til tidligere år er der kun 10 nydansere i år, og i starten af ugen kunne Ekstra Bladet afsløre Özlem Cekic som den første deltager, mens HER&NU kunne fortælle, at skuespilleren Sebastian Bull Sarning også er med.