CHOK: 'Vild med dans'-legende stopper

Den 59-årige danselegende siger farvel efter 20 sæsoner.

Når den 20. sæson af 'Vild med dans' ruller over skærmen i efteråret, bliver det uden Jens Werner ved dommerbordet.

I marts fortalte han, at han er blevet ramt af kræft, og nu tager han altså afsked med det populære danseprogram. Det sker samtidig med, at han og showet kan fejre 20. sæson.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen er videre efter færgefadæse: Ingen er døde

- Jubilæumssæsonen på ’Vild med dans’ er en fantastisk måde for mig at afrunde en utrolig sjov, spændende og lærerig rejse med ’Vild med dans’ siden 2005, fortæller Jens Werner til HER&NU og fortsætter:

- Ligesom med mange andre ting i livet vil jeg gerne stoppe, imens legen er god, imens jeg er på toppen og fortsat holder af det, jeg laver.

Ifølge TV2 vil han kun medvirke i to programmer - jubilæumsafsnittet fredag den 27. oktober, der er den sjette af de 10 episoder, og den store finale, der skal sendes fra Forum i Horsens fredag den 24. november.

Jens Werner til Britt Bendixens begravelse.
Jens Werner til Britt Bendixens begravelse.

- Jeg glæder mig sindssygt meget til at lege med mine kammerater igen i denne her sæson, se en masse fantastisk dans og blive mindet om de mange gode oplevelser, jeg har haft igennem de sidste nitten sæsoner, som jeg har været så glad for at være en del af, siger Jens Werner, der ikke har kommenteret sin sygdom, siden familien i marts kort meddelte, at han havde fået konstateret kræft.

Her fortalte de, at han var "i gode hænder og under behandling" samt at der var en forventning om, at han ville blive helbredt.

LÆS OGSÅ: Lene Beier sætter sit andet hjem til salg

Udmeldingen kom efter han kort forinden havde deltaget i Britt Bendixens bisættelse fra Holmens Kirke, hvor mange var blevet hvor mange var blevet bekymrede for ham.