Crone og Tantholdt deler detaljer: Sådan bliver brylluppet

Selvom invitationerne ikke er sendt ud, og intet er planlagt, har værtsparret en klar ide om, hvordan de vil fejre deres bryllup.

Det kom i den grad bag på Natasja Crone, da hendes kæreste Rasmus Tantholdt pludselig gik på knæ og friede til hende til TV 2-værtens 53-års fødselsdag.

LÆS OGSÅ: Lene Beier sætter sit andet hjem til salg

Siden det store øjeblik, den 12. juni, har parret holdt sommerferie sammen. Kvalitetstiden har de blandt andet brugt på at snakke om bryllupsplanlægning, og selvom meget stadig er uvist, er der nogle ting, som ikke er til debat.

Det afslører parret, da HER&NU møder dem foran backstage på Smukfest.

- Vi er meget enige om, hvordan det ikke skal være. Det skal ikke være sådan noget formelt noget, på et slot, med masser af traditioner, lyder det fra parret, som også afslører, at de ikke ønsker et kirkebryllup.

- Vi skal vies af en borgmester, som muligvis er fra Århus, fortæller udenlandskorrespondenten.

En stor kærlighedsfest

Rasmus Tantholdt og Natasja Crone har tænkt sig at sætte bryllupssnakken på pause, mens de er på Smukfest. Dog føler de sig stadig inspireret af stemningen og de gode vibrationer.

- Man kan sige, at vi bliver inspireret af smukfest. Vores bryllup skal være en kærlighedsfest ligesom smukfest - Ikke en traditionel bryllupsfest med kys under bordet og brudevals klokken 00.00. Det skal være en sjov fest, forklarer Rasmus Tantholdt.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-stjerne bryder med Tobias Rahim

Selvom parret har en del fælles præferencer, slår de fast, at de hverken har fundet dato eller sted for vielsen endnu.