Molslinjen-medarbejdere i kæmpe kovending: Havde det fint

Det har tilsyneladende taget lidt tid for de ansatte at forstå, hvad der skete, da Dennis Knudsen fredag gik amok ved Molslinjen.

Fredag i sidste uge fik Dennis Knudsen som bekendt en nedsmeltning, da han grundet sin forsinkelse blev nægtet adgang til Molslinjens sidste afgang fra Aarhus.

Det resulterede i, at kendisfrisøren blandt andet skubbede til en - ifølge ham - ubehøvlet ung mand ved billetkontoret, hvor han også fik sparket til et bord og hevet i en ledning, så to computere faldt ned fra bordet.

LÆS OGSÅ: Kronprins Frederik tager kongeskibet til Smukfest

Dernæst flåede han en bom af og kørte mod færgen, hvor han var lige ved at køre en ung kvindelig ansat, som han ikke mener at have set, ned.

Da HER&NU/Realityportalen søndag var i kontakt med Molslinjens kommunikationsafdeling for at høre, hvordan personalet havde det i kølvandet af fredagens episode, lød svaret fra kommunikationschef Jesper Maack:

- Vores medarbejdere har det fint.

Det har dog ændret sig siden, for tirsdag kunne han til Ekstra Bladet fortælle, at størstedelen af de involverede medarbejdere nu har takket ja til at få professionel hjælp.

- Vi har fire medarbejdere, som har været involveret i hændelsen. Efter grundige interne debriefinger er de alle blevet tilbudt nogen at tale med. Det har tre af dem takket ja til, lød det til mediet.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-stjerne bryder med Tobias Rahim

Om det store skifte i tilstanden hos medarbejderne, forklarer Jesper Maack til HER&NU/Realityportalen.

- Sådan er det måske med oplevelser. At de lige skal bundfælde sig. Der er ikke indkaldt noget kriseberedskab. De har bedt om at tale med nogen - og det får de selvfølgelig mulighed for.