Dennis Knudsen tilbage på skolebænken: Jeg frygter det

Kendisfrisøren skal spidse ørerne, når den inden længe står på teoriundervisning.

Som følge af det optrin, der 28. juli udspillede sig ved Molslinjen, hvor Dennis Knudsen gik amok, da han blev nægtet adgang til færgen, blev kendisfrisøren i december ved Retten i Aarhus idømt 40 dages betinget fængsel samt en tillægsbøde på 2000 kroner.

Derudover fik han konfiskeret sin leasede Audi Q7, mens han da blev frataget førerretten i et år.

LÆS OGSÅ: Charlotte Bøving i slem ulykke: Indlagt i Østrig

Det år er snart gået, og til august kan Dennis Knudsen igen få lov at sætte sig bag rettet - hvis altså han består både teori- og køreprøve, når kørekortet skal generhverves.

- Jeg glæder mig helt vildt. Det har været et sejt år her, især i vinteren, med tre små børn i bus og tog. Jeg har sgu savnet bilen, fortæller frisøren til HER&NU/Realityportalen ved premieren på Sønderborgs sommerrevy.

Det er dog også med nerverne uden på tøjet, at han atter skal indfinde sig på skolebænken.

- Det er jo 43 år siden, jeg fik kørekort, så jeg frygter da også lidt at skulle i gang med det, lyder det fra Dennis, der afslører:

- Jeg starter så småt meget snart.

Selvom kendisfrisøren ser frem til at kunne fræse vejene tynde igen, holder der altså ikke en bil klar i indkørslen - endnu.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen afslører: Ikke færdig med operationer

- Jeg går lidt og overvejer, hvad jeg skal have. Jeg ville allerhelst, at der kom nogen og forærede mig en bil, fordi jeg lige har brugt 600.000 på den anden, men sådan er virkeligheden nok ikke, fortæller han og tilføjer:

- Så jeg må se, hvad jeg får råd til. Jeg skal have en bil, hvor der er plads til børnene og vores au-pair, men jeg har ikke besluttet mig for, hvad det skal være.

LÆS OGSÅ: Lise Baastrups store last: - Jeg kan ikke styre mig