Dennis Knudsen afslører: Stjal fra Whitney Houston

Kendisfrisøren fik lange fingre, da verdensstjernen gæstede København.

Da Whitney Houston i 1993 gav koncert i Parken i København, havde Dennis Knudsen fornøjelsen af at arbejde sammen med verdensstjernen.

Som aftenen løb på hæld fik han dog lange fingre - han kunne nemlig ikke dy sig for at tage et særligt minde med hjem fra aftenen.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson fortryder: Det brugte hun en halv million kroner på

Det afslører kendisfrisøren nye Podimo-podcast 'Akavet, Emma'.

- Da jeg skulle arbejde med Whitney Houston, tog jeg en genstand med hjem, jeg fandt fra hende. Det var et cigaretskod med læbestift på, lyder det fra Dennis Knuden.

Overfor HER&NU/Realityportalen sætter han lidt flere ord på, hvad der fik ham til at nappe skoddet.

- Hun er nok den sangerinde, jeg har været mest betaget af i mit liv, og jeg tror bare, jeg var så starstruck, så jeg tog et cigarretskod, hun havde siddet og babbet på, fortæller Dennis Knudsen og fortsætter:

- Jeg har det selvfølgelig ikke mere. Men jeg tror bare, det var en fascination af, at jeg følte, at hvis jeg babbede på det skod, så var det som at kysse Whitney Houston.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard afslører stor værtsrolle

Han fortæller videre, at tanken nok var mere sjov på papiret - i hvert fald røg cigarretskoddet blot i en skuffe i en plastikpose, da han kom hjem.

- Jeg gik trods alt ikke og babbede på skoddet og fantaserede om at kysse Whitney, understreger Dennis Knudsen med et grin.

LÆS OGSÅ: Efter øjenulykke: Soeren Le Schmidt er blevet opereret