Dennis Knudsen amok: Politiet tilkaldt

Fredag aften udspillede der sig noget af et drama på Molslinjens færgehavn i Aarhus, da Dennis Knudsen mistede besindelsen.

Kendisstylisten Dennis Knudsen begik fredag aften hærværk i et forsog på at tvinge sig ombord på den sidste færge til Odden fra Molslinjens færgehavn i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Vingegaard siger farvel til millioner

Det skriver Ekstra Bladet, der har konfronteret Dennis Knudsen, som uden tøven er gået til bekendelse.

Ifølge mediet kunne 60-årige Dennis Knudsen ikke styre sit temperament, da han ankom seks minutter før sin afgang sine børn, men ikke ikke blev lukket ind. Efter at have kaldt på assistance fra en medarbejder, fik Dennis besked over højttaleren, at han var kommet for sent.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten har fået svar på prøverne: Det fandt lægerne

Den besked accepterede Dennis dog ikke. I stedet mistede sin tålmodighed efter lidt diskussion, steg ud af bilen og bevægede sig over mod Molslinjens kontorer på havnen. Her fortæller Dennis til mediet, at han skubbede en angiveligt "ubehøvlet" ung mand til side, fordi han agerede dørmand.

- Så bliver jeg mødt af det mest rædselsfulde væsen, som er kold, uempatisk og ikke vil lytte på, at jeg også har tre sultne unger, der er lovet røde pølser, fortæller Dennis til mediet.

Det resulterer i, at Dennis sparker til et bord og hiver i en ledning, så to computere falder ned fra bordet.

Tvang sig ombord

Dramaet slutter dog ikke her. Derefter går en oprevet Dennis ud af kontoret, flår bommen af og kører i fuld fart mod færgen, da der ifølge ham stadig er plads.

Men på vej mod færgen er det ikke kun bommen, der er i vejen. Han er nemlig ved at køre en ung kvindelig ansat ned, som han ikke har set.

LÆS OGSÅ: Kronprinsen og Kaas hyggede: Fest og fadøl

Trods sine mange anstrengelser kommer Dennis dog ikke med færgen. Det slutter nemlig med, at politiet kommer.

I snakken med de tre politifolk erkender Dennis at have begået hærværk mod bommen, men han er ikke enig i påstandene om hærværk mod kontorinventar og om ulovlig indtrængen.

Dennis erkender til mediet, at han fik en nedsmeltning og overreagerede.