Fie Krügermeier fra 'Paradise Hotel 2018' og 'For lækker til love 2019' (Foto: Michael Stub).
Fie Krügermeier fra 'Paradise Hotel 2018' og 'For lækker til love 2019' (Foto: Michael Stub).

Gravid 'Paradise'-stjerne er blevet single

Halvvejs gennem sin graviditet er Fie Krügermeier nu ikke længere sammen med barnets far.

For et par måneder siden kunne Fie Maria Krügermeier afsløre, at hende og kæresten forventer en ekstra julegave i år. Hun er nemlig gravid med termin i december.

LÆS OGSÅ: Fie bryder tavsheden om forholdet til Boris

Artiklen fortsætter under videoen...

Men julen bliver knap så sød, som hun havde forventet, for nu bliver den uden kæresten. De to er nemlig gået fra hinanden. Det fortæller Fie i en Instagram story.

- Vi er gået ind i uge 20, og jeg er halvvejs med min lille Hugo dreng. I går fik jeg en grim overraskelse, der betyder, at det kun er mor og Hugo nu. Mod resten af verden, skriver hun og understreger, at hele situationen er meget sårbar for hende.

Fie, der i 2018 medvirkede i 'Paradise Hotel' og senere 'For lækker til love', bekræfter over for Realityportalen/HER&NU, at parret ikke længere er sammen.

- Jeg er bare chokeret og rystet. Jeg har ikke de vilde ord for det faktisk. Jeg prøver ikke lade mig påvirke for meget af det, fordi det ikke skal gå udover min dreng i maven, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: BEKRÆFTET: 'Bachelorette'-Boris scorer Astrid Olsen

Men selvom det nu kun er hende og Hugo, så er der stadig rum til, at faren kan være en del af sønnens liv.

- I det omfang han har lyst, lyder svaret fra Fie.

Forud for bruddet har Fie fortalt Realityportalen/HER&NU, at hun har holdt sin nu ekskæreste og faren til barnet privat, da han ikke er til de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Uhh! Ditte Julie viser kæresten frem