Boris Laursen og Fie Laursen
Boris Laursen og Fie Laursen

Fie bryder tavsheden om forholdet til Boris

Nu giver hun status på søskendeparrets forhold.

For over to år siden flyttede både Fie og Boris Laursen til Spanien, og dengang tydede alt på, at de var som pot og pande. Men sidste år kom det frem, at der var opstået stridigheder mellem de to, og det er efterhånden ved at være lang tid, at søskendeparret har haft kontakt. I hvert fald så vidt offentligheden er klar over.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner nægtede i årevis: Sådan blev 'Diamantfamilien' til

Artiklen fortsætter under videoen...

De to tidligere reality-stjerner har gentagende gange slået fast, at familiestriden mellem dem forbliver privat, men gennem tiden er der da blevet sendt stikpiller afsted.

Men efter en længere periode med stilhed har Fie nu åbnet låget på pilledåsen igen og kaster endnu en stikpille afsted mod sin bror.

Det gør hun i en Instagram story, hvor hun italesætter en TikTok, hun postede for nylig og var nødt til at slette igen, fordi folk troede, at den var rettet mod faren til hendes barn.

- Det vil knække mig den dag, du spørger mig, hvorfor nogen mennesker ikke er en del af dit liv, sagde hun i TikTokken.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Naja afslører vild hemmelighed

Fie har ellers sagt mange gange, at Mateos far er en stor del af hendes og Mateos liv, så af frustration over, at folk troede, at den var rettet mod ham, slog hun derfor fast, at det ikke var tilfældet.

Den var nemlig rettet mod Boris.

- Uden at gå dybere ned i det, så var Tiktokken ikke om hans far, men om andre folk i mit liv, inklusiv min bror, der ikke længere er en del af mit liv, og som ikke har mødt min søn, hans nevø. Det er smertefuldt for mig, men noget, jeg er ved at hele. Følelsen af, at ens barn vokser op, og være nødt til at fortælle, hvorfor nogen ikke dukkede op, sagde den nygifte mor.

Fie slår altså fast, at tiden endnu ikke har læget alle sår, og at Boris endnu har til gode at møde sin nevø, Mateo, som kom til verden for godt et år siden.

Artiklen fortsætter under billedet...

Boris Laursen og Fie Laursen i 2019.
Boris Laursen og Fie Laursen i 2019.

Stikpiller gennem tiden

Selvom det forbliver ukendt, hvad der er gået skævt mellem de to store personligheder, så har de begge løbende hældt brænde på bålet og bekræftet, at luften stadig er iskold mellem dem.

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører særligt krav til Nikita

- Det værste er, at din største fjende er som regel ikke en person, du ikke kender, men en ven eller et familiemedlem. Du er bare for blind til at kunne se det, eller du vil ikke indse det eller tro sådan om dem, skrev Boris på sin Instagram i august sidste år.

- Alle kan have brug for afstand fra hinanden. Vi har været meget igennem, og den slags rager ikke alle andre. Min holdning er, at lige meget hvor man står, så smider man aldrig hinandens privatliv ud og sårer hinanden. Vi er familie, slog Fie fast tilbage i januer på en Instagram-story.

LÆS OGSÅ: Klippet ud af 'Fede forhold': Flad fornemmelse

Realityportalen/HER&NU har forsøgt at få en kommentar fra Boris, der endnu ikke er vendt tilbage.