Fie Laursen er blevet gift

Nu er den tidligere reality-stjerne ikke længere ledig på markedet.

For bare få uger siden troede omverdenen, at Fie Laursen var en singlekvinde. Men i sidste uge overraskede hun alle, da hun afslørede, at hun ikke blot havde fundet sig en kæreste, men at hun skulle giftes - og endda allerede i denne uge.

LÆS OGSÅ: SE GALLERIET: Kendisser og nøgne kroppe til Smukfest

I en lang række stories på Fies Instagram fortæller hun i dag om sine oplevelser med, at folk online har skrevet grimme ting til hende og hendes omgangskreds gennem tiden.

I den forbindelse får Fie også flere gange italesat, at hun nu er en gift kvinde, og hun bekræfter altså, at vielsen nu har fundet sted.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-stjerne bryder med Tobias Rahim

- Hvis man bliver gift med hinanden, så kender man hinanden ud og ind, og man går igennem tykt og tyndt sammen, lyder det fra Fie, der fortsætter og fortæller, at de to også deler adresse:

- Jeg bor med ham, vi har et liv sammen, vi er gift, og vi har valgt at tilbringe livet sammen, og alligevel skriver folk til ham, “Hey, vidste du det om hende?”. Hvis der er en person i verden, der kender mig, så er det nok ham.

Til Realityportalen/HER&NU er den nygifte kvinde fattig af ord, men tydeligvis rig på kærlighed.

- Feeling good! No comment, lyder det fra Fie.

Fie holder stadig sin nye mands identitet hemmelig, og det tyder ikke på, at hun vil vise ham frem lige foreløbigt, men hun afslører, at der er nogle følgere, der har fundet frem til ham. Hun bekræfter også, at hendes ægtefælle ikke er faren til hendes etårige søn, Mateo.

LÆS OGSÅ: 'Fede forhold' er slut: Se deltagernes vilde forvandling