Boris Laursen og Fie Laursen i 2019.
Boris Laursen og Fie Laursen i 2019.

Fie Laursen: Jeg forstår ikke Boris

Uvenskabet mellem Boris og Fie Laursen ser ud til at kulminere og når nye højder, når Boris senere i dag udgiver en bog.

Siden i går har der været en nedtælling på Boris Laursens Instagram til i dag klokken 13.13, hvor han udgiver en bog. Med bogens titel 'Min ærlighed - Den anden side af sagen' er det ikke til at tage fejl af, hvad den handler om. Titlen er nemlig den samme som den bog, hans søster udgav i 2017.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: 'Bachelorette' kyssede bag kameraet

Derudover har Boris hintet til, at man ikke skal stikke til bjørnen. Det sker efter en lang periode, hvor Boris både har været tavs på Instagram og tavs omkring sin søster. Men nu tyder alt altså på, at han tager bladet fra munden.

Nyheden omkring hans bog kommer meget bag på hans søster, som ikke ved, hvad der er årsag til bogen.

- Der er ingen i min familie, der ved, at han udgiver en bog, men vi forstår ikke, han kalder sin bog for titlen på min gamle bog og budskab, eller hvorfor han snakker om bjørne i sin bio på IG og skriver på andre sprog, end dansk og engelsk. Er det russisk? Ingen ved det, men håber han er ok? Vi håber, han har det godt, lyder det fra Fie, som fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fetterlein skriver kontrakt med F.C. København

- Jeg har ikke læst hans bog eller snakket med ham i mange år, så jeg forstår ikke, at man efter så mange år forsøger at stikke til ens søskende ved at tage hendes gamle bog titel. Jeg tænker, det er for at skabe bog salg og skabe nysgerrighed? Der er ikke nogen i min familie der forstår, hvad han laver. Jeg tænker, om han er blevet hacked.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Naja fik kæreste under 'Paradise Hotel'

Når Fie henviser til Boris' Instagram og et andet sprog, så skyldes det, at denne tekst er på græsk og lyder "Αν ξυπνήσετε την αρκούδα, προσέξτε τα νύχια της", hvilket oversat til dansk betyder "Hvis du vækker bjørnen, så pas på dens kløer".

Og alt tyder altså på, at et eller andet har vækket Boris, og nu skal Fie passe på hans kløer. Realityportalen har været i kontakt med Boris, som bekræfter, at der udkommer en bog, og at hjemmesiden er online i dag 13-13, mere ønsker han ikke at fortælle på nuværende tidspunkt.