Fie Laursen overrasker: Er ikke selv på Instagram

Fie bruger aldrig platformen, hvor hun ellers har en ganske aktiv profil.

Som så meget andet i Fie Laursens liv, har også hendes tilstedeværelse online været en rutschebanetur gennem tiden. Profiler på sociale medier er blevet slettet, ændret, udskiftet - og senest har blandt andet hendes Instagram-profil stået for skud.

LÆS OGSÅ: Kryptiske Bendtner: Tv-program med Sus på vej?

Den fjernede hun igen for nylig, og der gik flere måneder, hvor hun slet ikke var at finde. Tilbage i januar vendte hendes nuværende profil så retur, men her lød beskeden fra et såkaldt "management", at Fie ikke selv styrede profilen, der kun ville blive brugt til billeder, mens Fie selv ville være at finde på TikTok, OnlyFans og X.

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner taler ud om mareridtet i Dubai

Og selvom profilen nu også byder på videoer og personlige beskeder fra Fie selv, så er det altså stadig ikke hende, der styrer den. Men da hun gæstede 'Marcus og Realitypanelet' fortalte hun , hvem det er.

- For at være helt ærlig, så lægger jeg ikke selv ting op. Jeg har en veninde, der gør det for mig. Hun er en spirituel, god veninde, der har været en kæmpe støtte i mit liv i mange år.

Og ikke nok med, at hun har sin veninde til at filtrere indholdet, så besøger Fie efter eget udsagn sjældent hverken sin egen profil eller platformen generelt.

- Jeg slettede faktisk min app. Nu kom jeg på for at svare dig, fordi vi skrev på Instagram. Men jeg er ikke rigtig inde på min egen Instagram, forklarer Fie til vært Marcus Eklund og fortsætter:

- Jeg tog valget om at komme tilbage, og da foreslog jeg for min veninde, at jeg lavede en profil, gav hende koden, og så kunne vi tænke over, hvad der kom op.

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler afslører nyt om graviditeten

Lyt til afsnittet af 'Marcus og Realitypanelet' herunder: