Elvira Pitzner taler ud om mareridtet i Dubai

For første gang fortæller Elvira Pitzner og resten af diamantfamilien deres personlige historie om, hvad der skete før, under og efter Elviras tilbageholdelse i Dubai.

Den 30. november 2023 blev Elvira Pitzner anholdt i Dubai, hvor hun fik frataget sit pas, og det blev starten på tre kaotiske og angstfulde måneder i hendes og familiens liv.

LÆS OGSÅ: Oliver Erngart er blevet single

I februar blev Diamantdatteren dog frikendt og vendte herefter tilbage til Danmark. Nu er hun klar til at dele sin personlige historie om tilbageholdelsen i Dubai, og det gør hun i en særudgave af 'Diamantfamilien' nemlig 'Diamantfamilien - fanget i Dubai', som snart for premiere på TV 2.

- Det her har været de længste måneder i mit liv. De ensomme timer, jeg har haft - dag og nat. Hvor jeg bare vidste, at jeg muligvis gik den værste tid i mit liv i møde, fortæller Elvira Pitzner om de tre måneder, hvor hun var tvunget til at opholde sig i Dubai og kun kunne frygte det værste, herunder tre års fængsel til afsoning i Emiraterne.

Uvisheden

Imens Elvira var tilbageholdt i Dubai, var resten af familien spredt for alle vinde. Katerina var netop flyttet til Italien. Thalia var i Tyskland, mens Ophelia var fra den ene dag til den anden på standby i København, hvor hun passede Elviras hunde.

LÆS OGSÅ: Livslang kærlighed: Her er Lars Ranthes kendte kone

Ingen af dem vidste, hvad der skulle ske med Elvira, eller hvornår de ville se hende igen.

- Der er meget på spil i de nye afsnit, der primært udspiller sig i december og januar, hvor familien endnu ikke ved, hvordan det vil ende. Og tonen er mørkere, end vi er vant til, når vi møder diamantfamilien. Vi får lov at komme helt tæt på, hvordan man agerer i en krise som familie, som hovedperson, som mor og som søster, fortæller TV 2-redaktør Thomas Strøbech.

Redaktionen bag ’Diamantfamilien’, Pineapple Entertainment, tog til Dubai i forbindelse med tilbageholdelsen og mødets her flere gange med Elvira Pitzner, mens de ligeledes fulgte resten af familien i henholdsvis Italien, Tyskland og Danmark.

- Igennem syv sæsoner har vi fulgt diamantfamiliens op- og nedture, og da Elvira først bliver fængslet og sidenhen tilbageholdt i Dubai, var vi allerede i gang med sæson otte. Sagen endte med at få et omfang, der påvirkede hele familien på hver sin måde, og det gør det svært at komme udenom som en væsentlig del af det fortløbende portræt af Pitzner-kvinderne, siger Thomas Strøbech.

Hør Elviras egen fortælling om, hvad der skete i Dubai og følg Katerina og resten af familiens kamp for at få Elvira hjem i fire afsnit af 'Diamantfamilien - fanget i Dubai', der får premiere på TV 2 Play og Echo torsdag 11. april.