Se videoen: Nynne Larsen i vildt vægttab

Nynne Larsen har tabt ti kilo.

Nynne Larsen har været igennem meget det seneste års tid med retssag af hendes ekskæreste Robert Hansen og breakup af sin seneste kæreste Alexander Bjørklund.

LÆS OGSÅ: Maria Mainz deler stor nyhed: Jeg kan ikke vente

Men nu er der godt nyt i Nynnes liv.

- Efter retssagen lovede jeg mig selv, at jeg ville finde mig selv på ny og komme ind i nogle gode rutiner. Det var vigtigt for mig at finde ud af, hvem jeg var nu, for der var trods alt pludselig gået 3 år, fra da jeg indledte den relation, som (med god grund) endte i en retssag, skriver Nynne i et længere opslag på Instagram og tilføjer:

- Efter retssagen rejste jeg en del, og da jeg var færdig med det, så blev jeg opereret - og før jeg vidste af det stod der 1. januar 2024 i kalenderen - og jeg følte mig ikke klogere. Jeg begyndte at træne lidt igen i midt januar, noget jeg før i tiden har gjort rigtig meget i. Derudover startede jeg op på noget nyt ADHD medicin og bestilte en tid hos en psykoterapeut for at få en bedre forståelse for mig selv og min tilgang til verden.

Ifølge Nynne blev det vendepunktet, og i dag står hun 10 kg lettere, men også med en indre ro, som hun aldrig før har oplevet.

- Bevares - jeg er stadig mig. Jeg kører fortsat med 180 km/t, jeg kan stadig fare vild i en telefonboks, og jeg er bestemt ikke nogen super-voksen, men vigtigst af alt, så er virkelig glad, og jeg er et virkelig godt sted, slutter Nynne.

LÆS OGSÅ: Nu sker det: Christopher og Cecilie flytter

Se videoen af Nynne herunder: