Afhængig gennem ti år: Falder i gang på gang

I ti år har Fie Laursen efter eget udsagn været afhængig af at redigere sine billeder.

I de sidste ti år har Fie Laursen været storforbruger af filtre og diverse redigeringsapps, som hun har brugt til at redigere sine billeder, inden hun har smidt dem på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Oliver Erngart er blevet single

Det deler hun med sine 11.000 følgere på Instagram, hvor hun selv kalder adfærden for "et misbrug".

- Jeg ser det, som jeg ser et misbrug til stoffer, hvor man konstant siger, "nu skal jeg stoppe", og så falder man i igen. Ligesom med rygere, der stopper med at ryge for så at falde i igen, skriver hun.

Redigeringen bunder, ifølge Fie Laursenm i en usikkerhed, som kun bliver forstærket, når hun får komplimenter for sine redigerede billeder.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Nynne Larsen i vildt vægttab

- I alle de øjeblikke folk liker og kommenterer, at vi er smukke med de filtre, fortæller vi os selv, at vi ikke er gode nok, som vi er, skriver hun videre og tilføjer:

- Mange skriver, at jeg ser ældre og anderledes ud på mine nye billeder - I har ret. Men sandheden er, at sådan har jeg set ud i mange år. Jeg har bare ikke turde vise mig selv uden filter.

Vil ændre adfærd

Videre i opslaget skriver influenceren, at hun gerne vil tilbage til en mere autentisk udgave af sig selv.

- Jeg har tænkt meget over, hvordan jeg gerne vil bruge sociale medier, og selvom dette føles både pinligt og grænseoverskridende, så er det min heling, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet' hitter i udlandet: Hr. Aurland genkendt på Cuba

På Instagram har Fie delt flere eksempler på redigerede billeder, hun har delt, som du kan se lige HER.