Fie Laursen indrømmer: Styres af en anden

Man skal ikke længere gøre sig håb om at komme tæt på Fie, hvis man følger hende.

Fie Laursen rundede 2023 med at klippe alt håret af og barbere sig skaldet, men den flittige følger er nok vant til drastiske beslutninger fra Fies side. Hun skifter hyppigt kurs og har lige fra første færd, hvor hun levede som blogger, taget sine fans med på sin rejse.

LÆS OGSÅ: Ung mor deler vild video fra fødsel: Vil være rugemor

Men nu er det slut med det helt personlige indhold på Instagram. Det afslører Fie på sin Instagram-profil i et nyt opslag.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget tjener Fie Laursens assistent

- Denne konto bliver på nuværende tidspunkt styret af managementet, idet Fie tager en pause fra nogle sociale medier for at lave det vigtigste indhold til jer alle. Beskeder vil ikke blive besvaret, lyder det i Instagram-opslaget, som fortsætter:

- For at få personlig kontakt kan man chatte på den hotte fanside, hvor chatten har åbent 24 timer i døgnet på dansk, engelsk og spansk med talebeskeder. Det er lidt sjovere. Denne side vil udelukkende blive brugt til billeder. Fie Ardila er i øjeblikket, på TikTok, OnlyFans og X.

LÆS OGSÅ: CHOK: Fie Laursen har barberet håret af

Man skal altså ikke gøre sig forhåbninger om at komme i kontakt med Fie eller få opdateringer fra hendes egen hånd på Instagram. Historien melder ikke noget om, hvem hendes management er, og det vides altså ikke, hvem der styrer hendes konto nu.

Fie Laursen var dog tilbage i december ude og søge efter en assistent, og her stod det klart, at det kunne være en utrolig lukrativ forretning at arbejde for hende. Hun tilbød nemlig assistenten hele 65.000 danske kroner om måneden.